به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آفتن پستن نروژ در مطلبی با عنوان "شکنجه پزشکان زن بحرینی" آورده است: رژیم بحرین به شکنجه گسترده پزشکان برای اعتراف گیری از آنها روی آورده است.
این روزنامه می افزاید: نیروهای وابسته به رژیم بحرین، پزشکان زن را با شکنجه و تهدید به تجاوز مجبور به اعتراف به موضوعی که در هنگام قیام مردمی مرتکب نشده اند، می کنند.آنها در معرض انواع شکنجه های روانی و اقرار به اعترافات دروغ قرار دارند.
روزنامه مذکور می افزاید: بازجویان رژیم آل خلیفه، پزشکان را تهدید می کنند که در صورتی اعترافات دروغ را امضا نکنند مورد تجاوز قرار خواهند گرفت.
این روزنامه به نقل از یکی از پزشکان آورده است : ما را مجبور می کنند که اعتراف کنیم "عمدا از معالجه مجروحان سر باز زده ایم و خونریزی را قطع نکرده ایم تا مجروحان از شدت خونریزی بمیرند تا افکار عمومی علیه رژیم آل خلیفه برانگیخته شود و نیز از معالجه مجروحان اهل تسنن خودداری کرده ایم."
روزنامه فوق همچنین به نقل از این پزشکان آورده است : ما شاهد مجروحانی بودیم که هر دو چشم یا یک چشم خود را به سبب به کارگیری سلاح ویژه علیه مخالفان از دست داده اند. ما نگران همکاران خود هستیم. ما از خطرناک بودن مصاحبه با رسانه ها آگاهیم، اما اگر این مطالب را فاش نکنیم جنایات رژیم بحرین برای افکار عمومی پوشیده می ماند.


نظر شما