پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۰۳

آتش زر:

ورود محتوایی به مصوبات شورای شهر قم در حیطه وظایف فرمانداری نیست

ورود محتوایی به مصوبات شورای شهر قم در حیطه وظایف فرمانداری نیست

قم - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر قم ورود محتوایی به مصوبات شواری شهر را جزو حیطه و وظایف فرمانداری قم ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد آتش زر شامگاه سه‌شنبه در جلسه معارفه عضو جدید شورای اسلامی شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شورای اسلامی شهر قم برگزار شد اظهار داشت: فرمانداری باید از دو جهت مصوبات شورا را بررسی و در خصوص آنها اظهار نظرکند که یکی از آنها بحث مغایرت مصوبات شورا با قوانین است و دیگری این که مصوبات شورا خارج از حیطه اختیارات این شورا نباشد بنابراین فرمانداری حق ورود محتوایی به مصوبات شورا را ندارد.

وی ادامه داد: طبق قانوان فرمانداری باید مصوبات شورا با بسنجد و هرکجا که مشکل قانونی دارد به ما تذکر بدهد و تا آن را بر طرف کنیم ولی ورود محتوایی به مصوبات وظیفه فرمانداری نیست و اگر مشکلاتی بین فرمانداری و شورای اسلام ایجاد شود باید با پیگیری و صحبت دوستانه آن را حل کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: سخنگوی شورای اسلامی شهر نیز مطلالبی و مسائلی را که در رسانه‌ها بیان می‌کنند سخنان شخصی خودش نیست بلکه مسائلی و مواردی است که در شورا در بین اعضا مطرح می‌شود و با نظارت هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر در رسانه‌ها مطرح می‌شود.

وی ابراز داشت: ما نیز اعتقاد داریم برخی مسائل نباید در رسانه‌ها مطرح و بیان شود بلکه باید بصورت دوستانه مسائل را حل کنیم و رسانه‌ای شدن آن درست نیست.

دغدغه فرمانداری قم عدم افزایش قیمت است

آتش زر با اشاره به درخواست شورا مبنی بر افزایش قیمت نرخ برخی از اتوبوس‌ها اضافه کرد‌: دغدغه‌ فرمانداری این است که با توجه به اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها قیمت‌ها افزایش پیدا نکند ولی این امر سبب بروز برخی از مسائل و چالش‌ها شده است.

وی ادامه داد: همچنین اخذ مالیات کلان به دلیل درآمد زا نبودن برخی از سازمان‌های شهرداری منطقی نیست و این امر مشکلاتی را ایجاد کرده است و حل برخی از اینها با صحبت و مذاکره قابل حل است.
 

کد خبر 1326222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha