پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۲۲

سرمربی تیم ولی عصر:

کمبود بودجه موجب عدم شرکت تیم در لیگ برتر دوچرخه سواری شد

کمبود بودجه موجب عدم شرکت تیم در لیگ برتر دوچرخه سواری شد

کرمان - خبرگزاری مهر: حسین اسلامی گفت: تیم ولی عصر به دلیل نداشتن بودجه در لیگ برتر امسال شرکت نکرد.

اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: تیم ولی عصر کرمان به دلیل نداشتن بودجه در لیگ برتر دوچرخه سواری شرکت نکرد.

وی افزود: مقداری پول نیز که با پیگیری از شهرک های صنعتی در سال گذشته تهیه کرده بودیم که این پول هنوز در حساب تربیت بدنی است و به ما پرداخت نشده است.

اسلامی که عنوان سومی لیگ برتر را با ولی عصر در کارنامه دارد یادآورشد: اگر 20 میلیون تومان داشتیم در لیگ شرکت می کردیم و در پایان نیز جز بهترین ها و جز چند تیم اول می شدیم.

وی با اظهار نگرانی از افت دوچرخه سواری کشورافزود: تمام باشگاههای دوچرخه سواری ایران در مرحله اتمام قرارداد با دوچرخه سواران هستند که از جمله این باشگاهها پتروشیمی تبریز است که دیگر با هیچ دوچرخه سواری قراداد نمی بندد.

اسلامی افزود: باشگاه ولی عصر کرمان به شدت در کمبود بودجه است و در تورها به دلیل اینکه هزینه تور را میزبان می دهد شرکت می کند ولی هزینه شرکت در لیگ برتر بالاست و ما نمی توانیم پرداخت کنیم.

اسلامی ادامه داد: تنها دو باشگاه دانشگاه آزاد و مس کرمان با دوچرخه سواران خود قرارداد دارند که احتمالا در یکی دو سال آینده این دو باشگاه هم شاید نتوانند تیم داری کنند و دوچرخه سواری ایران دچار افت زیادی خواهد شد.

وی با اشاره به انتخاب بازیکنان تیم ملی دوچرخه سواری ایران گفت: متاسفانه در لیست 20 نفره تیم ملی هیچ یک از کرمان نبودند واین دلیل ضعف و افت تیم ها و دوچرخه سواارن کرمان است.

وی ادامه داد: تیم ولی عصر در تور ریاست جمهوری نتوانست آنگونه که باید موفق عمل کنند و در این تور 840 کیلومتری تنها یک عنوان دومی در مرحله چهارم تور داشت و در نهایت نیز یکی از چهار پیراهن امتیازی تور نیز به حسین ناطقی از تیم ولی عصر رسید.

وی یادآورشد: باید فکری اساسی به حال دوچرخه سواری کنیم در غیر این صورت طی چند سال آینده نامی از کرمان در کشور نخواهد بود و حتی در همین مقطع نیز ما دوچرخه سوار مبتدی در رده جوانان نداریم.
 

کد خبر 1327200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha