به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید سجاد موسوی در خطبه های نماز جمعه که در مسجد جامع هرمز اقامه شد با تسلیت شهادت امام موسی بن جعفر (ع) در 25 رجب به بیان مناقب و فضائل و مظلومیت آن امام همام پرداخت و عنوان کرد: عبادت و بندگی امام کاظم (ع) درخشندگی خاصی در میان فضائل و مناقب آن امام همام دارد.
موسوی در ادامه به تفسیر رویداد های مهم هفته پرداخت، و افزود: شش تیر سالروز سوء قصد به حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری است که توسط منافقین در سال 60 صورت گرفت.
امام جمعه هرمز با گرامیداشت واقعه هفت تیر گفت: دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب از چیدن دسیسه ها کوتاه نمی آیند و با الطاف الهی توسط نیروهای مومن و متعهد انقلابی ضربه ها خورده اند.
خطیب جمعه هرمز گفت: این انقلاب به فضل الهی در مسیر خود در حرکت است پس همه کارگزاران حول محور ولایت فقیه و توجه به فرمایشات ایشان حرکت کنند و از حاشیه سازی بپرهیزند.
وی بیان داشت: همه مسئولان در تعامل با هم باشند چرا که موضوع اصلی سال 90 جهاد اقتصادی است و همه کارگزاران باید در مسیر شتاب دهی به تولید و تعلیم جهادگونه گام بردارند.
حجت الاسلام موسوی در ادامه با اشاره به روز جهانی مبارزه با مواد مخدر این مواد افیونی که به فرموده امام راحل سوغات غرب برای تباهی ملتها است، اظهار داشت: این دسیسه ها برای اغفال جوانان و به معنای عقب نگه داشتن ملت هاست لذا باید همه ملت احساس مسئولیت کنند.
وی گفت: مسئولان با جد و جهاد در این راه تلاش کنند و با جهاد فرهنگی و اقتصادی ریشه دسیسه ها را بخشکانند.
موسوی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اضافه کرد: مواد مخدر ابزاری در خدمت اغراض سیاسی استکبار جهت درآمدزایی و استثمار ملتها است.
امام جمعه هرمز گفت: البته در مسیر مبارزه با این ماده شوم شهدای زیادی تقدیم کرده ایم.


نظر شما