به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله محمد اوغلی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان مشگین شهر اظهار داشت:
هم اکنون این سایت دانشگاهی با روند مطلوب در حال احداث است.
به گفته وی این سایت در زمینی به مساحت 90 هزار مترمربع و تحت عنوان مجتمع ولایت توسط دانشگاه آزاد اسلامی ساخته میشود.
فرماندار مشگینشهر با بیان اینکه این مجتمع شامل ساختمانهای آموزشی، اماکن ورزشی، خوابگاه دانشجویان و... است، یادآور شد: پیشبینی می شود برای تکمیل این طرح به اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال نیاز باشد.
وی از تکمیل و راه اندازی فاز اول این طرح در سال تحصیلی 91 خبر داد و ابراز داشت: با تامین اعتبارات لازم فاز دوم و سوم نیز تا سال 93 ایجاد و به بهره برداری خواهد رسید.
محمد اوغلی با اشاره به تحسیل بیش از دو هزار دانشجو در دانشگاه آزاداسلامی شهرستان مشگینشهر تصریح کرد: این تعداد در 28 رشته مشغول تحصیل هستند.
وی به ظرفیتهای تحصیلی این شهرستان در رشته های مختلف اشاره کرد و بیان داشت: توسعه رشته هایی فنی مهندسی و رشته هایی که به بازار کار جذب می شوند، مورد تاکید است.
نظر شما