به گزارش خبرگزاری مهر، امین کمالوند گفت: در طول هفته هنر استان که به همت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد شکل گرفته بنا داریم بخشی از توانمندی های فرهنگی، هنری، گردشگری، اقتصادی و حتی سیاسی استان را به هم میهنان معرفی کنیم.
وی تاکید کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد سرزمین زیبا پر از جاذبه های گردشگری، طبیعی و سنتها و آئینهایی با پشتوانه غنی تاریخی است که در آثار هنری هنرمندان استان جلوه کرده و در این هفته فرصتی برای عرضه آنها فراهم شده است.
کمالوند به ایجاد غرفه هایی برای معرفی ابعاد مختلف توانمندی های این خطه از کشور اشاره و تاکید کرد : 57 غرفه در نمایشگاه ایجاد شده در تئاتر شهر از 40 دستگاه اجرایی و سازمانی استان شرکت کرده اند.
مدیرکل ارشاد استان کهگیلویه و بویر احمد به اجرای برنامه های مختلف هنری مانند اجرای موسیقی محلی کهگیلویه و بویراحمد در سالنها و فضای باز تئاتر شهر، برج آزادی و تالار وحت طی هفته پیش رو اشاره کرد و و افزود: اجرای چهار نمایش صحنهای و خیابانی در کنار کارگاههای مختلف هنری از دیگر برنامه های هفته فرهنگ و هنر کهگیلویه و بویراحمد در پایتخت است.
هفته فرهنگ و هنر کهگیلویه و بویراحمد روز شنبه در سالن اصلی تئاتر شهر آغاز شد و تا پایان هفته نیز ادامه خواهد داشت.


نظر شما