به گزارش خبرنگار مهر، قباد میمنت آبادی ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح رسمی دفتر خبرگزاری مهر در استان کردستان اظهار داشت: رسانه نقش موثری در راستای تحکیم هرچه بهتر پایه های وحدت در جامعه دارند و انتظار می رود که این مهم در استان کردستان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه رسانه در کشور گفت: رسانه ها زمینه ساز حرکت فرهنگی و بهترین بستر برای فرهنگ سازی هستند.
قباد میمنت آبادی از رسانه به عنوان عامل تحول و تحرک یاد کرد و از رسانه ها خواست در ایجاد بستر همگرایی، هم افزایی و رفع نقاط ضعف همدیگر قدم بردارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به نقش رسانه در ایجاد تغییرات فرهنگی و اجتماعی در جامعه گفت: رسانه بهترین عنصر و ظرفیت برای ایجاد وحدت ماندگار در جامعه است و نقش مهمی در همگرایی اجتماعی دارد.
وی به کارکرد دوگانه رسانه در حوزه های تثبیت و تضعیف در جامعه اشاره کرد و گفت: رسانه ها هم در ایجاد اخلال و بر هم زدن نقش دارند و هم در تلطیف فضا و ایجاد وحدت بسترساز هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از خبرگزاری مهر به عنوان رسانه ای که ریشه در نظام دارد نام برد و به مدیران استان پیشنهاد داد به منظور برخورداری از ظرفیت رسانه، ارتباط بیشتری با رسانه ها داشته باشند.
رویکرد مهر در کردستان منشا تحول بوده است
میمنت آبادی رویکرد جدید مهر در راستای توجه به انتشار اخبار و گزارش های تحلیلی در استان کردستان را ستود و افزود: مهر با این رویکرد منشا تحول در استان کردستان بوده است و انتظار می رود که با افتتاح رسمی دفتر شاهد توسعه فعالیت های این بخش باشیم.
وی در پایان با اشاره به صدور مجوز انتشار برای 10 نشریه جدید در استان کردستان اظهار امیدواری کرد که با بهره مندی از ظرفیت رسانه وضعیت فرهنگی استان کردستان به عنوان زمینه ساز توسعه اقتصادی، ارتقا یابد.
مراسم رسمی افتتاح دفتر خبرگزاری مهر در استان کردستان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار کردستان، جمعی از مدیران ادارات و سازمان های دولتی کردستان و مدیرعامل خبرگزاری مهر ظهر دوشنبه برگزار شد.
نظر شما