۱۶ مرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۵۶

حجت الاسلام الهیان:

مراکز پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم در بروجن راه اندازی شد

مراکز پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم در بروجن راه اندازی شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس تبلیغات اسلامی بروجن گفت: همزمان با ماه رمضان مراکز پاسخگویی به سؤالات شرعی مردم در مساجد شهرستان بروجن از توابع استان چهار محال و بختیاری راه اندازی شد.

حجت الاسلام مجید الهیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مراکز در 10 مسجد بروجن آماده پاسخگویی به سؤالات شرعی نمازگزاران هستند.

وی با بیان اینکه این مراکز ویژه خواهران است، افزود: خواهران می توانند همه روزه یک ساعت قبل از نماز ظهر با مراجعه به این مراکز سؤالاتشان را بپرسند.
 
رئیس تبلیغات اسلامی بروجن تأکید کرد: ترویج احکام و معارف اسلامی، پاسخگویی به سؤالات شرعی بانوان و رفع شبهات فکری آنان از اهداف راه اندازی این مراکز است.
 
حجت الاسلام مجید الهیان تصریح کرد: این مراکز با همکاری دفتر امام جمعه، اداره اوقاف و تبلیغات اسلامی بروجن دائر شده است.
کد خبر 1377640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha