پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۳۶

مهدی سعادتی:

روز قدس نماد رسوایی مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر است

روز قدس نماد رسوایی مجامع بین المللی مدعی حقوق بشر است

رشت - خبرگزاری مهر: استاندار گیلان گفت: روز قدس نماد رسوایی دولت ها و مجامع بین المللی مدعی دفاع از صلح و حقوق بشر است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سعادتی در حاشیه مراسم با شکوه روز جهانی قدس در رشت اظهار داشت: این روز به لحاظ ایجاد وحدت جهانی در مبارزه با اسرائیل و ایادی آن، یکی از بزرگترین افتخارات رهبر فقید انقلاب و ملت انقلابی ایران اسلامی است.

وی همچنین با اعلام اینکه ماهیت رژیم صهیونیستی یک ماهیت وحشی گرانه است، افزود: بدون شک این راهپیمایی در تثبیت و تحکیم موقعیت جهان اسلام در برابر غرب و در برابر طرح های استکباری و صهیونیستی موثر خواهد بود.

استاندار گیلان گفت: راهپیمایی روز قدس برجسته سازی راهبرد اسلامی و ملل آزاده به دنیا علیه صهیونیست است.

وی افزود: روز جهانی قدس را نماد جوشش و خروش یکپارچه و یک صدایی جهان اسلام علیه اشغالگران و متجاوزان سفاک رژیم نامشروع و منحوس اسرائیل و آمریکای جنایتکار و روز همدردی و حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین به ویژه اطفال و کودکان بی دفاع و بی گناه است که ظالمانه هدف گلوله ها و بمب افکن ها قرار می گیرند.

سعادتی بیان داشت: قدس محور هویت و وحدت امتی است که مستضعفان را وارثان واقعی زمین می داند و برای زورگویان عالم و بی عدالتی عمری کوتاه قائل و به نصرت و پیروزی صالحان و هدایت یافتگان یقین دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه روز جهانی قدس در زنده نگهداشتن نام و یاد فلسطین و برانگیختن خشم مستکبران و صهیونیست ها نقش موثری دارد، یادآورشد: مردم صبور، شریف، خونگرم و ولایتمدار استان همراه تمام آزادگان جهان و دوشادوش ملت مسلمان و همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور پر شور و شعور و پررنگ، در راهپیمایی عظیم روز قدس شرکت و جلوه ای دیگر از ابهت و عظمت امت اسلامی را به نمایش گذاشته و با آرمان های بزرگ معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق و با پیروی از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حمایت مجدد خود را از حقوق حقه ملت مظلوم  فلسطین ابراز می دارد.

کد خبر 1392442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha