۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۴۳

یک مقام انقلاب لیبی:

مردم لیبی تحت حکومت قذافی در وطن بیگانه بودند/ ما همه یک ملت و مسلمانیم

مردم لیبی تحت حکومت قذافی در وطن بیگانه بودند/ ما همه یک ملت و مسلمانیم

یکی از اعضای بلندپایه مخالفان قذافی با تاکید بر اینکه مردم لیبی تحت حکومت قذافی در وطن خود احساس بیگانگی می کردند خاطرنشان کرد که همه گروهها در لیبی یک ملت بوده و همه مسلمانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "علی عبدالسلام ترهونی" یکی از اعضای بلند پایه مخالفان قذافی در لیبی در گفتگو با روزنامه "دی پرسه" در پاسخ به این پرسش که بزرگترین چالش های شما در لیبی بعد از سقوط قذافی چیست اظهار داشت: ما باید هر چه سریعتر پلیس را به خیابانهای لیبی برگردانیم. ما نود درصد نیروهای پلیس را نگه داشته ایم و همه نیروهایی که دستشان به خون ملت آغشته بوده را اخراج کرده ایم. چنین روندی را برای ارتش نیز در پیش گرفته ایم.

وی افزود: ما خطاهایی که در عراق انجام شده را انجام نخواهیم داد. ما تلاش خواهیم کرد که یک ارتش ملی واقعی بسازیم. ما از تمامی گروههای انقلابی درخواست خواهیم کرد که به پلیس و یا ارتش کشور وارد شوند. هدف ما این است که دیگر هیچ گروه شبه نظامی در کشور نداشته باشیم. از طرف دیگر ما باید هر چه سریعتر مردم لیبی را خلع سلاح کنیم. 

این مقام بلند پایه مخالفان قذافی در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که هیچ کشوری قذافی را نخواهد پذیرفت. من درباره الجزایر هم چنین فکری نمی کنم.

"ترهونی" در ادامه تصریح کرد: ما باید بار دیگر این احساس را به مردم لیبی برگردانیم که کشورشان به آنها تعلق دارد. اگر شما در خیابان از مردم سوال کنید آنها خواهند گفت که هرگز خود را به عنوان بخشی از سرزمینشان احساس نمی کردند. مردم لیبی تحت حکومت قذافی در کشورشان بیگانه بودند.

وی افزود: مردم این کشور باید دارنده سهمی در کشور خود باشند و برای این منظور ما باید استانداردهای زندگی را سریعا افزایش داده و وعده هایمان را عملی کنیم. سیاست باید شفاف باشد و دولت مشروعه تشکیل شده و شانس برابری اقتصادی ایجاد شود.

این مقام انقلابی در پاسخ به این پرسش که آیا خطر جدایی شورای انتقالی یا جدایی در لیبی وجود دارد اظهار داشت: مسئله برای ما شرق، غرب و یا جنوب لیبی نیست. من همواره تعجب می کنم که تحلیلگران غربی این مسئله را جدی می گیرند. ما همه یک ملت هستیم. مسئله قبیله ها که قذافی همواره روی آن تاکید داشت دیگر برای ما نقشی ایفا نمی کند. من نمی دانم که همکاران من به کدام قبیله در لیبی تعلق دارند.

 وی افزود: مسئله اسلامگراها در لیبی تنها یک تعریف است. ما همه مسلمان هستیم. طبیعتا در بین مردم اختلاف عقایدی وجود دارد که تا زمانی که ما راهکار گفتگو و ابزار صلح آمیز را برای رفع آن در پیش می گیریم مسئله ای نیست.

کد خبر 1393054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha