غلامعلی کابلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این گروه که اغلب از کارمندان ادارات بهویژه فرهنگیان هستند، بیش از این برگ سهام شرکت عدالت را دریافت کردهاند.
به گفته وی، با اینکه سود سهام برای دو هزار و 300 نفر در بانک ملی و هزار و 800 نفر در بانک صادرات ریخته شده است، اما صاحبان سهام بنا به دلایل شخصی و شاید عدم اطلاع، سود سهام را برداشت نکردهاند.
وی همچنین اطلاع داد: برای حدود 820 نفر نیز امور تشریفات اداری ثبتنام و عضویت در شرکت سهامی عدالت انجام شده اما به شرکت مراجعه نکرده و برگ سهام نگرفتهاند در حالی که این برگ آماده ارائه است.
این مسئول علت این موضوع را عدم اطلاع از صدور برگ سهام، تغییر نشانی یا تلفن همراه اعلامی از سوی ایشان، فوت و عدم پیگیری وارثان، علایق شخصی و مراجعه نکردن به شرکت سهام عدالت دانست.
وی یادآور شد: در ابتدای تشکیل این شرکت در سال 84 و اجرایی شدن امور در سال 85 و شروع ثبتنام از گروه اول، جمعیت کثیری پشت درب محلهای ثبتنام تجمع کردند ولی الان بهخاطر میزان پرداخت سهام، دیگر از آن تجمعات خبری نیست.
این تعاونگر ادامه داد: مرحله اول ثبتنام اعضای نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و رزمندگان از کار افتاده بودند که بعد این مراحل به اقشارعشایر و روستایی، کارمندان ادارات و بازنشستگان کشوری و لشگری، ایثارگران و خانواده معظم انان، بیماران خاص، روحانیان و خادمان اماکن مذهبی، خبرنگاران تعمیم پیدا کرد.
مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت نیشابور با اشاره به اینکه تاکنون 13 مرحله ثبتنام انجام شده است که آخرین آن در خرداد 89 به شکل عمومی بود، تصریح کرد: البته هنوز کارگران به عضویت این شرکت در نیامدهاند، هر چند قدم اول که آمارگیری بود، انجام شده ولی هنوز این برنامه اجرایی نشده است.
کابلی بیان کرد: اصناف، شاغلان حمل و نقل و کارگران فصلی باقی مانده اقشار هستند که دستور عملهایی برای سهامداران آنها ابلاغ شده است که به مرور اجرایی میشود.
وی گفت: زمان برای طی امور اداری از ثبتنام تا مرحله دریافت برگ سهام عدالت، حدود یک سال طول میکشد.
وی با اشاره به اینکه سود سهام عدالت افراد ثبتنام شده در سالهای 85 و 86 پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: شرکت تعاونی سهامی عدالت برای بیش از 320 هزار نفر شهروندان نیشابور برگ سهام این شرکت را صادر کرده است.
نظر شما