۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۴۱

مرضیه حدیدچی:

اصالت، داشته‌ها و داده‌های انقلاب را باید با چنگ و دندان حفظ کرد

اصالت، داشته‌ها و داده‌های انقلاب را باید با چنگ و دندان حفظ کرد

همدان - خبرگزاری مهر: یکی از فرماندهان سپاه همدان در دوران دفاع مقدس و از مبارزین انقلابی با تاکید بر اینکه حفظ حجاب بهای خون شهیدان دفاع مقدس است، گفت: باید اصالت، داشته‌ها و داده‌های انقلاب را با چنگ و دندان حفظ کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرضیه حدیدچی (دباغ) در همایش "زن، ایثار و دفاع مقدس" در همدان گفت: انقلاب رخ داده در کشورهای منطقه همه نشأت گرفته از حرکات و برنامه‌های دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران در هشت سال جنگ نابرابر است.

دباغ با بیان اینکه ایران در مقابل همه دنیا با دست خالی ایستادگی کرد و با توفیقات الهی و مدد امام زمان(عج) به پیروزی رسید، افزود: رهبری پیامبرگونه، حکیمانه، با تدبیر و دوراندیشی حضرت امام(ره) در هر لحظه اساس انقلاب را حفظ کرد و این توفیقات شامل ملت ایران شد.

دباغ با بیان اینکه بر همه جوانان، زنان و مردان واجب است که با احساس مسئولیت در هر لحظه از زمان داشته‌ها و داده‌های انقلاب مقدس ایران را حفظ کنند، افزود: حجاب سرمایه‌گذاری شهدا و بهای جام زهر نوشیدن امام راحل است.

زنان جامعه نباید سرگرم مسائل جانبی و مدگرایی شوند

وی با تاکید بر اینکه خواهران و مادران نباید سرگرم مسائل جانبی و مدگرایی شوند، گفت: نباید به گونه ای رفتار کرد که فردا در روز محشر مقابل تشنگی و گرسنگی و خون ریخته شده شهدا و سئوال آنان که در قبال این سختی‌ها چه کردید و چگونه از انقلاب حراست کردید، پاسخی نداشته باشیم.

وی با انتقاد از وضع موجود خانواده‌ها گفت: در بسیاری از خانواده‌ها، برخی مسائل روی می‌دهد که همانند سال‌های قبل از انقلاب است.

دباغ گفت: مراسم عروسی در هتل‌های گرانقیمت، گردش‌های بی‌مورد، افزایش طلاق، جهیزیه‌ها و مواردی از این قبیل موجب فروپاشی خانواده‌ها، افزایش سن ازدواج انحراف جامعه می‌شود.

وی افزود: باید پدران و مادران با تربیت صحیح فرزندان و دادن پاسخ منطقی به نیازهای جوانان، موجب رشد و هدایت جامعه باشند.

بدحجابی به عنوان مشکل اصلی جامعه به طور ناخودآگاه جوانان را درگیر کرده است

دباغ با اشاره به اینکه بدحجابی مشکل اصلی جامعه است و به طور ناخودآگاه جوانان را درگیر کرده، گفت: باید در این مورد جوانان را آگاه کرد چراکه این رفتارها باعث ناراحتی مادران شهدا می‌شود.

وی عنوان کرد: باید دغدغه والدین، حفظ دین فرزندان باشد و برای تکامل و حفظ دین فرزندان خود تلاش کنند و همانطور که برای سلامتی جسمی فرزندانشان تلاش می‌کنند در این مورد نیز آنان را یاری کنند.

دباغ در ادامه ضمن یادآوری ضرورت دشمن‌شناسی نسل جوان گفت: رهبر معظم انقلاب با مطالب لطیف همواره ضرورت دشمن‌شناسی را یادآوری می‌کنند و جوانان باید از ماهواره و اینترنت در راستای ارتقا علمی خود استفاده کنند.

کد مطلب 1415749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha