پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۴

500 میلیارد ریال برای توسعه کشاورزی ایلام اختصاص یافت

500 میلیارد ریال برای توسعه کشاورزی ایلام اختصاص یافت

ایلام - خبرگزاری مهر: معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی گفت: 500 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساختهای کشاورزی استان ایلام در سال جاری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از ایستگاه پمپاژ چم ژاب- ارمو شهرستان دره شهر با اعلام این خبر گفت: این میزان اعتبار برای شبکه آبرسانی و انتقال آب به وسیله لوله و کانالهای کشاورزی از منابع آب موجود در استان اختصاص یافته است.

سجادی افزود: از این میزان اعتبار اختصاص یافته 300 میلیارد ریال آن جذب و 200 میلیارد ریال دیگر تا پایان سال به استان تزریق می شود که موجب تحول و رونق در بخش کشاورزی استان خواهد شد.

نماینده مردم شهرستانهای دره شهر، دهلران و آبدانان درمجلس شورای اسلامی با اشاره به تسریع در تکمیل ایستگاه پمپاژ چم ژاب - ارمو گفت: این پروژه یکی از پروژه های تأثیرگذار در بخش کشاورزی منطقه است که بیش از 1500 هکتار از اراضی دشت های چم ژاب و ارمو را تحت پوشش خود قرار می دهد.

علی عزتی افزود: رودخانه سیمره از جمله رودخانه های پر آب درحوزه شهرستان دره شهر است که درصورت مجوز برداشت آب از این رودخانه کلیه اراضی حاشیه رودخانه سیمره تحت پوشش شبکه آبیاری قرار می گیرد.

فرماندار دره شهر گفت: بابهره برداری از ایستگاه پمپاژ چم ژاب - ارمو اراضی آبی شهرستان از شش هزار هکتار به هفت هزار و 500 هکتار افزایش می یابد.

شهبازی مدیرکل جهاد کشاورزی استان گفت: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ چم ژاب - ارمو از مرداد ماه 87 شروع و هم اکنون فاز اول آن با چهار کیلومترخط انتقال 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: تاکنون 28 میلیارد ریال اعتبار در پروژه هزینه و برای تکمیل و بهره برداری کامل ازا ین طرح 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

کد خبر 1415775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha