به گزارش خبرنگار مهر، جمال باقری شامگاه یکشنبه در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساریف از پیشرفت طرح ساماندهی متکدیان مرکز استان و نهایی شدن آن خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه تکدی گری یک پدیده نامیمون اجتماعی است آن را محصول برخی از ناملایمات اجتماعی، نابسامانی های اقتصادی و کاستی های فرهنگی دانست و گفت: فراگیر نبودن تامین اجتماعی در کشور و نوع اقتصاد حاکم بر جامعه و عواملی همچون فقر و بیکاری از جمله علل گسترش پدیده تکدی گری است.
باقری افزود: اعتقادات مذهبی مردم که به سنت حسنه صدقه دادن در زندگی روزمره توجه خاصی دارند و پرداخت پول به متکدیان را صدقه به حساب می آورند و به لحاظ عاطفی تحت تاثیر کنش های متکدیان قرار گرفته است.
وی با ضروری خواندن اصلاح زمینه اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی پذیزش متکدیان در جامعه اظهار داشت: باید فرهنگ سازیبه گونه ای باشد تا مردم ناخواسته سبب تشویق متکدیان و گسترش پدیده تکدی گری نشوند.
وی با بیان اینکه پدیده تکدی گری همواره در جامعه وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه این پدیده در شهر ساری به وفور دیده می شود و احساسات و عواطف شهروندان را جریحه دار کرده است.
باقری در مورد روش کار موسسه برای ساماندهی متکدیان گفت: با حکم مرجع قضایی، متکدیان به طور روزانه از سطح شهر جمع آوری و به محلی که تجهیز شده است منتقل می شوند.
شهر ساری مرکز مازندران بیش از 450 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما