۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۷

روایت خاطرات هشت سال دفاع مقدس با گردهمایی راویان مقاومت

کرج - خبرگزاری مهر: با هدف پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت، رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس برای روایت خاطرات خود و تجدید میثاق با شهدا در فرهنگسرای کوثر گرد هم می‌آیند.

به  گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل آجرلو، معاون فرهنگی حوزه هنری استان البرز بیان کرد: در این برنامه که به همت حوزه هنری استان البرز  و با همکاری فرهنگسرای پایداری و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز برگزار می‌شود، راویان، رزمندگان، جانبازان و خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطرات خود می‌پردازند.

آجرلو در ادامه گفت: این شب خاطره با حضور امیر سرتیپ دوم نجف‌پور ـ آزاده و راوی دفاع مقدس و خانم غیاثوند ـ همسر شهید ایوب بلندی و راوی کتاب اینک شوکران3، چهارم مهرماه از ساعت 16 تا 18 به همراه برنامه‌های فرهنگی و هنری در فرهنگسرای کوثر برگزار می‌شود و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

علاقه‌مندان جهت حضور در این برنامه می‌توانند چهارم مهرماه از ساعت 16 به آدرس کرج، چهارراه کارخانه قند فرهنگسرای کوثر مراجعه نمایند.
 

کد خبر 1416896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha