پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۱

امیرزاده عنوان کرد:

جشنواره آسمان هشتم قلمرو فرهنگی هرمزگان را فراگرفته است

جشنواره آسمان هشتم قلمرو فرهنگی هرمزگان را فراگرفته است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون مدیرکل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیشرفت جشنواره آسمان هشتم، گفت: امروز جشنواره آسمان هشتم پس از فراگیری میناب، قلمرو فرهنگی سراسر هرمزگان را نیز فراگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون امیرزاده صبح جمعه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی، هنری ورزشی آسمان هشتم با بیان اینکه این جشنواره یکی از گسترده ترین جشنواره های فرهنگی هنری در کشور محسوب می شود، بیان داشت: روستای کردر به علت محبت عمیق مردم آن به امام رضا (ع) امروز جایگاه خود را در جشنواره رضوی پیدا کرده و مهمترین شاخصه آن نیز مردمی بودن این جشنواره است.

وی با اشاره به دلایل موفقیت جشنواره آسمان هشتم، عنوان کرد: عواملی همچون شناخت زادبوم و وجود نیروهای انسانی پرانگیزه و داوطلب کار از جمله دلایل موفقیت این جشنواره است اما بیشترین نقش را در برگزاری موفق جشنواره خود مردم روستای کردر داشته اند. همچنین نباید از نقش اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و معرفی این جشنواره غافل شد.

معاون مدیرکل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آمادگی وزارت ارشاد برای برگزاری جشنواره های مردمی اشاره کرد و افزود: ما اگر نتوانیم با همکاری مردم جشنواره ها را برگزار کنیم دچار زیان خواهیم شد و بهترین روش برگزاری جشنواره ها، سپردن برگزاری جشنواره ها به خود مردم و نظارت و حمایت مسئولان از جشنواره ها است.

امیرزاده ادامه داد: در وزارت ارشاد باور سپردن جشنواره ها به مردم به وجود آمده و عزمی جدی برای واگذاری فعالیتهای فرهنگی هنری به مردم در تمامی حوزه های تحت نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شده است.

وی با اشاره به رویکرد مسجد محور دولتهای نهم و دهم، تصریح کرد: رویکرد فعالیتهای دینی و قرآنی با محوریت مسجد همچنان در دولت وجود دارد و دولت هم به دنبال مردمی کردن این فعالیتهاست و فعالیتهای مسجد محور به عنوان یکی از راهبردهای اساسی در دستور کار وزارت ارشاد قرار گرفته است.

معاون مدیرکل امور استانهای وزارت ارشاد به پیشرفت چشمگیر جشنواره آسمان هشتم اشاره کرد و اظهار داشت: در دوره نخست این جشنواره تنها با شرکت 300 اثر برگزار شد اما در حال حاضر بیش از سه هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده و جشنواره آسمان هشتم پس از فراگیری در سراسر شهرستان میناب امروز قلمرو فرهنگی سراسر استان هرمزگان را دربرگرفته و به سمت ملی شدن پیش می رود.

کد خبر 1432685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha