۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۸:۱۵

در رشت برگزار شد/

مانور بزرگ امداد و نجات و اطفای حریق در ساختمانهای بلند

مانور بزرگ امداد و نجات و اطفای حریق در ساختمانهای بلند

رشت - خبرگزاری مهر: نخستین مانور بزرگ امداد و نجات و اطفای حریق با حضور مسئولان استانی و شهری در ساختمان بانک ملی بلوار شهید انصاری رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این مانوار ظهر یکشنبه با مشارکت سازمان­های امدادی اورژانس، پلیس، شرکت گاز و اداره برق استان برگزارشد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی رشت در این مراسم گفت: این مانور به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی و با هدف ارتقای توان عملیاتی و امدادی نیروهای آتش­ نشانی رشت و تعامل و همکاری نزدیک­تر با سایر سازمانهای امدادی در هنگام بروز حوادثی همچون آتش­ سوزی در ساختمانهای بلند انجام شد.

محمدعلی رفیعی افزود: با توجه به افزایش روند بلند مرتبه ­سازی در کلانشهر رشت که همسو با سایر شهرهای کشور در حال انجام است، توجه بیشتر مسئولان را در خصوص ایجاد ایمنی و پوشش دادن حوادث احتمالی را می ­طلبد.

وی ادامه داد: کمبود نیرو و تجهیزاتی همچون نردبامهای بلند هیدورلیک، تشک­های نجات و سایر تجهیزاتی که می ­تواند در راستای خدمات رسانی مطلوبتر به همنوعان در بحران­های شهری به سرعت عمل آتش­ نشانان بیافزاید کاملا محسوس و آشکاراست.

در این مانور آتش ­نشانان با انجام عملیات نجات مصدومان فرضی قطع نخاعی از طبقات فوقانی ساختمان توسط تیم نجات از ارتفاع و فضاهای معلق، رها سازی مجروحان و مصدومان محبوس در دود و تله حادثه توسط تونل نجات و نردبام هیدرولیک 32 متری و تشک نجات، حمل مجروح از ارتفاع به شکل حمل کوله پشتی و سبد بسکت، فرستادن و حمایت محبوس شدگان در طبقات از ارتفاع توسط آتش­ نشانان، اطفای حریق خودرو و مایعات قابل اشتعال توسط سیستم­ های پیشرفته اطفای حریق AFT خودرویی و کوله ­ای و تخلیه دود از ساختمان و همچنین امداد رسانی به سایر مجروحان حادثه از سوی نیروهای اورژانس، توانایی عملیاتی خود را به نمایش گذاشتند.

کد خبر 1434814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha