۱۰ آبان ۱۳۹۰، ۲۱:۱۷

محمدی زاده خبر داد:

ایجاد اطلس توسعه در کشور/ 70 درصد آلایندگی شهرهای بزرگ برطرف می شود

ایجاد اطلس توسعه در کشور/ 70 درصد آلایندگی شهرهای بزرگ برطرف می شود

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان محیط زیست از ایجاد اطلس توسعه همگام با شرایط زیست محیطی منطقه‌ ای تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد محمدی ‌زاده عصر سه شنبه در بازدید از مجتمع فولاد آلیاژی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اطلس توسعه می‌ تواند راهنمایی برای مردم باشد و آنها بتوانند با مراجعه به سایت محیط زیست، سایت سازمان صنایع استان و ... به راحتی در مسیر توسعه ‌ای گام بردارند که مدنظر استان و متناسب با متقضیات و مزیتهای منطقه ‌ای است.

وی با اشاره به سفر یکروزه خود به استان یزد افزود: هدف اصلی از سفر به استان یزد بررسی وضعیت مسائل محیط زیست استان در حوزه‌ های طبیعی و حوزه محیط انسانی است.

محمدی زاده با اشاره به دهلیز توسعه صنعت بین مهریز تا اردکان افزود: موارد زیست محیطی که در این منطقه مصوب شده در حال پیگیری است و سازمان محیط زیست بر روی ساماندهی وضعیت صنایع در منطقه مهریز تا اردکان تاکید دارد.

وی روند توسعه استان یزد را شتابان دانست و افزود: این روند پرشتاب، امیدوار کننده است و ما نیز در حوزه محیط زیست باید خود را به این شتاب فزاینده برسانیم و در راستای حل مسائل اقدام کنیم.

وی عنوان کرد: از جمله توقعاتی که وجود دارد، با لحاظ قرار دادن طرح آمایش سرزمین در استان یزد، اطلس توسعه مشخص شود، بایدها و نبایدها در توسعه تعیین شود و بر اساس مزیت‌های منطقه ‌ای توسعه را در هر کدام از این مناطق و شهرستان‌ها سامان دهیم.

محمدی ‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود برخی مناطق حفاظتی و اجرای طرح‌ هایی نظیر گورخر ایرانی، یوزپلنگ و ... افزود: این طرح ‌ها هم ‌اکنون در حال اجراست و توقعاتی در برخی مناطق از نظر نیروی انسانی و تجهیزات وجود دارد که تلاش می ‌کنیم آنها را به مرحله اجرا درآوریم.

وی همچنین با اشاره به پیگیری مصوبات سفرهای استانی دولت در یزد افزود: پیگیری این مصوبات مدنظر ماست و مصوبات سفر اول و دوم به طور کامل اجرا شده و تعهدات نیز محقق شده و در سفر سوم نیز به طور قطع با حمایتی که استاندار یزد دارد و پیگیری‌های سازمان محیط زیست در تهران، امیدواریم ظرف سال 90 و 91 همه تعهدات مربوط به سفر استانی سوم را به مرحله اجرا درآوریم.

محمدی ‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد توافق سازمان محیط زیست با وزارت نفت خبر داد و افزود: بر این اساس تا شهریور سال 91 استانداردهای بنزین به یورو 5 می‌رسد که این اقدام 70 درصد آلایندگی شهرهای بزرگ کشور که منشأ آلودگی آنها خودروها هستند، برطرف خواهد شد.

کد خبر 1449950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha