پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۰۱

شفقت در گفتگو با مهر :

طرحهای موجه اقتصادی خارج از اعتبارات استانی تسهیلات می گیرند

طرحهای موجه اقتصادی خارج از اعتبارات استانی تسهیلات می گیرند

بجنورد – خبرگزاری مهر: استاندار خراسان شمالی گفت: سرمایه گذاران اگر طرحهای اقتصادی قابل توجیه داشته باشند از منابع خارج از اعتبارات استان به آنها تسهیلات داده می شود.

ابوطالب شفقت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با مذاکراتی که با بانک‌های ملی، توسعه تعاون و صنعت و معدن انجام گرفته، آمادگی خود را برای اعطای تسهیلات اعلام کرده‌اند.

وی همچنین در خصوص طرحهایی که نیاز به تسهیلات ارزی دارند تصریح کرد: مذاکرات لازم انجام شده تا تسهیلات ارزی از محل صندوق توسعه ملی و آمایش به این پروژه‌ها اعطا شود.

شفقت افزود: اگر سرمایه گذاری قصد ایجاد چند پروژه در استان را داشته باشد این آمادگی نیز وجود دارد تا شهرک صنعتی اختصاصی به وی اعطاء شود.
 
وی گفت: برای حل مسائل و مشکلات سرمایه گذاران، مرکز پنجره واحد و مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان تاسیس شده تا در صورت هرگونه مشکل و یا سئوال بتوان مشکلات را به سریع ترین روش حل کرد.
 
استاندار خراسان شمالی اذعان کرد: هرهفته در روز شنبه به صورت اختصاصی پروژه‌ها را پیگیری می کنم و به صورت فوق‌العاده، آمادگی صحبت با سرمایه‌گذاران را دارم.
 
کد خبر 1455717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha