به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن محبیان عراقی با بیان اینکه در اقتصاد کشورهای پیشرفته دنیا بخش خدمات بیش از دوسوم تولید ناخالص داخلی (GDP) را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: ما در تدوین برنامه های خود سعی کردیم با افزایش دفاتر خدمات بانکی و تنوع خدمات آن تاثیر بخش خدمات را در اقتصاد کشور پررنگ تر کنیم.

مدیرعامل پست بانک گفت: برای افزایش سهم خدمات در اقتصاد کشور و ارتقاء آن به سطح استاندارد جهانی با افزایش تعداد دفاتر روستائی پست بانک در سطح کشور، تنوع خدمات بانکی نیز در این دفاتر افزایش می یابد.
وی با تاکید براینکه قیمت تمام شده مناسب خدمات و محصولات باید به سمتی پیش برود تا مقرون به صرفه و رقابتی باشد، گفت: در حال حاضر نرخ قیمت تمام شده پول در پست بانک 15درصد است که در سیستم بانکی کشور یک فرصت استثنائی برای این بانک به حساب می آید و همین عامل موجب پائین آمدن هزینه های بانک و مشتریان می شود و پیش بینی کرده ایم که ترکیب درآمد سال آینده پست بانک از بخش خدمات به 50 درصد برسد.
مدیرعامل پست بانک تصریح کرد: در اکثر مدیریت های شعب پست بانک ترکیب نیروی انسانی از لحاظ تجربه و تخصص امیدوار کننده است و باید بصورت سلسله مراتبی موضوع تفویض اختیار را از مدیریت های شعب به سطح شعب تسری داده و آن را در سطح مدیریت استان ها متوقف کنیم.
کد خبر 1473050
نظر شما