امير محبيان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : بخش اعظم اين وضعيت به دليل فقدان نظام حزبي روشن در كشور و قرار گرفتن ناخود آگاه بخش مهمي از روزنامه نگاران در جايگاه سياسي و احزاب است .
وي اظهار داشت : فشارهاي عصبي و كاري بيش از حد به دليل محدود بودن زمان تحويل مطلب و خبر عملا خبرنگاران و روزنامه نگاران ايراني را در معرض از ميان رفتن مرزها و حاشيه امنيتي لازم در جهت آرامش شغلي قرار مي دهد از همين رو خبرنگاران و روزنامه نگاران ايراني همواره درون اتاق فشار عصبي قرار دارند و آنها شايسته بهره مندي از فرصت هايي چون مزاياي سختي شغل مي گرداند
محبيان با اشاره به اينكه شغل و هدف كاري يك خبرنگار رساندن سريع، صحيح ، امانت دارانه و صادقانه خبر است گفت : شفافيت فضاي سياسي و اجتماعي وآرامش جامعه مديون خبر رساني دقيق اين قشر است.
نايب رييس انجمن روزنامه نگاران مسلمان ادامه داد : اصول حرفه خبرنگاري واجب مي كند كه خبرنگار در لحظه دريافت سوژه به دروازه باني خبر نپردازد و آنچه را كه منتقل مي كند دقيقا مطابق با واقع باشد طبعا سر دبيران و دبيران بخش ها بر حسب نوع نگاه سازمان متبوع خود مصالح را در نظر مي گيرند .
وي با اشاره به اينكه تحريف واقيعت خروج از مرزهاي اعتماد را باعث مي شود تاكيد كرد : مردم و دريافت كنندگان خبر بواقع صحنه وقوع يك خبر را از طريق چشم و گوش خبرنگاران در مي يابند و در واقع هر گونه دخالت دادن غير منطقي احساسات و تمايلات در كسب خبر باعث خواهد شد كه خبرنگار ديگر به عنوان آينه اي صاف وقايع را منعكس نكند و بجاي واقع نمايي سبب انحراف اذهان عمومي گردد .
نظر شما