پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۳

حسن زاده:

ترانزیت مواد مخدر به کشور با حمایت دشمنان نظام انجام می شود

ترانزیت مواد مخدر به کشور با حمایت دشمنان نظام انجام می شود

قروه - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت: ترانزیت مواد مخدر به کشور با حمایت کامل کشورهای غربی و دشمنان نظام اسلامی انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حسن زاده در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان قروه اظهار داشت: دشمن از راه های مختلف برای ضربه زدن به نظام اسلامی برنامه ریزی کرده است که حمایت کامل از ترانزیت مواد مخدر یکی از برنامه های اصلی دشمن برای مقابله و ضربه زدن به نظام اسلامی است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه کشور جمهوری اسلامی ایران با یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان مواد مخدر که 80 درصد از کل مواد مخدر دنیا را تامین می کند هم مرز است اقدامات زیادی برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور انجام شده است ولی همچنان حجم کشفیات سیر صعودی دارد و مردم نیز باید با مشارکت خود نیروهای انتظامی و امنیتی را در راستای مقابله با این تهدید کمک کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان یادآور شد: در حالی که حمله ناتو به افغانستان با هدف مبارزه با سوداگران مرگ بود ولی در عمل همچنان شاهد ترانزیت گسترده مواد مخدر هستیم و هزینه های زیادی در این راستا به کشور ما تحمیل شده است.

حسن زاده بیان کرد: هم اکنون سالانه قریب به دو هزار درگیری مسلحانه با اشرار و سوداگران مرگ در منطقه شرق کشور و به تبع آن در سایر نقاط کشور توسط نیروهای اطلاعاتی و انتظامی انجام می شود و کشفیات انواع مواد مخدر در کشور حدود 540  تن در سال است.

384 قاچاقچی و توزیع کننده مواد مخدر در قروه دستگیر شدند

فرماندار شهرستان قروه نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای شناسایی و انهدام باندهای مواد مخدر و توزیع کنندگان در این شهرستان، افزود: پس از تحقیقات و بررسی های که در این شهرستان انجام شده است یکی از مشکلات عمده قروه اعتیاد و قاچاق مواد مخدر است که با توجه به همسایه بودن این شهرستان با سه استان می طلبد شورای مبارزه با مواد مخدر هرچه پویاتر و منسجم تر نسبت به مبارزه با این پدیده شوم اقدام کند.

نادر فخری به عملکرد هشت ماه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان قروه اشاره کرد و افزود: کشف 55 کیلوگرم انواع مواد مخدر و کشف و انهدام یک مزرعه تولید کراس به مقدار چهار کیلو و 800 گرم از اقدامات ارزشمند نیروی انتظامی برای مقابله با این پدیده مخرب و خطرناک بوده است.

وی با اشاره به دستگیری حدود 384 نفر از قاچاقچیان و معتادین در هشت ماه اخیر در شهرستان قروه یادآور شد: کشفیات سال 90 نسبت به سال قبل هشت درصد افزایش داشته است.

کد خبر 1477646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha