۱۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۴

علیمحمدی:

اعطای تسهیلات مشاغل خانگی در دماوند تا سقف 50 میلیون ریال

اعطای تسهیلات مشاغل خانگی در دماوند تا سقف 50 میلیون ریال

دماوند - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری شهرستان دماوند اظهار داشت: تسهیلات مشاغل خانگی در دماوند تا سقف 50 میلیون ریال برای هر نفر اعطا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی علیمحمدی صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان دماوند که در سالن اجتماعات فرمانداری و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد، افزود: یکی از اقدامات مطلوبی که از سوی دولت انجام می شود، فراهم ‏سازی زمینه ایجاد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در شهرستان دماوند است که تا سقف 50 میلیون ریال برای هر نفر پرداخت می شود.

وی بیان کرد: این اقدام با همکاری ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند محقق خواهد شد.

این مسئول افزود: با همت این دو نهاد علاقه مندان می‏توانند نسبت به تهیه مجوز اقدام و تا سقف 50 میلیون ریال وام دریافت کنند.

وی یادآور شد: موقعیت ایجاد شده فرصت خوبی برای علاقه ‏مندان به اشتغال در منزل است که دستگاههای شهرستانی نیز می توانند از این طریق تعهد ایجاد 20 هزار و 500 شغل در شهرستان دماوند را تحقق بخشند.

فراهم ساختن تسهیلات مطلوب ریشه بیکاری را از بین می برد

معاون برنامه ‏ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: با ایجاد زمینه اشتغال و فراهم ساختن تسهیلات مطلوب برای حمایت از این مهم می توان ریشه بیکاری را در شهرستان دماوند از بین برد.

وی گفت: تأمین اعتبارات فرهنگی به صورت مطلوب و در خور توجه با پیگیریهای مسئولان امر در شهرستانها از سوی استان محقق می ‏شود که لازم است این مهم در دستور کار قرار گیرد.

این مسئول اضافه کرد: تا به امروز نهادهای شهرستانی در بخش ایجاد اشتغال اقدامات مطلوبی انجام دادند که پیش بینی می شود تا پایان سال میزان اشتغال تعهد شده در شهرستان دماوند محقق شود.

کد خبر 1477833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha