به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العرب آنلاین، دفتر نخست وزیری لیبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شبه نظامیان دو هفته فرصت دارند که طرابلس را ترک کنند.
در این بیانیه ذکر شده است: تظاهراتی در پایتخت لیبی درحمایت از طرابلس عاری از سلاح و شبه نظامیان عصر امروز برپا خواهد شد، زیرا وجود شبه نظامیان دیگر ضرورتی ندارد.
از سوی دیگر "مصطفی عبدالجلیل" رئیس شورای انتقالی لیبی از مردم خواست که ضمن حفظ وحدت، همکاری سازنده ای برای ساختن کشور داشته باشند.
وی افزود: کشور در مرحله کنونی به تلاش سازنده همه اقشار نیاز دارد و انقلاب هفده فوریه به مدد مشارکت همه مردم لیبی توانست به پیروزی برسد.
عبدالجلیل تاکید کرد: تاسیس ارتش ملی برای حمایت از کشور و ایجاد ثبات ضروری است و انقلابیونی که به پیوستن به ارتش تمایل دارند هرچه سریعتر این کار را انجام دهند.
خبر دیگر اینکه "مصطفی ابوشاقور" معاون نخست وزیری لیبی گفت: هر وزیری دوره زمانی خاصی دارد که باید به حداکثر اهداف محقق شده برسد و در پایان دوره عملکرد وزیران مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی افزود: وزیران 101 روز فرصت دارند و کسانی که عضو کابینه شده اند باید بدانند کار دشواری در پیش دارند و فرصتی برای تنعم پروری نیست.
از سوی دیگر منابع آگاه در طرابلس اعلام کردند: نیروهای وابسته به سرلشکر "خلیفه حفتر" از یاران سابق معمر قذافی که هم اکنون خواستار ریاست بر ستاد مشترک ارتش لیبی است به هتل "ریکسوس" طرابلس حمله کرده اند.
منابع فوق بیان کردند: ورود این نیروهای مسلح موجب وحشت اعضای شورای انتقالی شد و این نیروها تلفن همراه یکی از کارکنان هتل را گرفتند.
خبر دیگر اینکه "مصطفی ابوشاقور" معاون نخست وزیر لیبی گفت: اخبار مربوط به بازداشت عبدالله السنوسی نادرست بوده و دولت دلایل قوی در این باره ندارد.


نظر شما