۱۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۸

در خشونت طلبی جدید تل آویو؛

تجاوز صهیونیستها به غزه ادامه دارد/ 13 نفر کشته و زخمی شدند

تجاوز صهیونیستها به غزه ادامه دارد/ 13 نفر کشته و زخمی شدند

در جدیدترین موج حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که بامداد امروز انجام شد 13 فلسطینی کشته و زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، منابع بیمارستانی اعلام کردند: در اثر حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به نوارغزه یک فلسطینی شهید و دوازده نفر دیگر زخمی شدند.

"ادهم ابوسلمیه" سخنگوی بخش اورژانس غزه گفت: "بهجت الزعلان" 38 ساله شهید و دوازده نفر دیگر که هفت نفر از آنها را کودکان تشکیل می دهند زخمی شده اند.

از سوی دیگر ساکنان محلی اعلام کردند که جنگنده های رژیم صهیونیستی یک مرکز وابسته به حماس را هدف قرار دادند که در نتیجه آن منازل مجاور این مرکز از جمله منزل شهید الزعلان تخریب شد.

همچنین منابع فلسطینی اعلام کردند که جنگنده های رژیم صهیونیستی مرکز "عبدالعزیز الرنتیسی" در غزه و یک منطقه خالی از سکنه را در جنوب غزه هدف قرار دادند.

شایان ذکر است که دیروز نیز جنگنده های رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن خودروی عصام البطش و برادرزاده اش صبحی البطش در خیابان عمر مختار غزه آنها را به شهادت رساندند.

کد مطلب 1478899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha