پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ دی ۱۳۹۰، ۱۷:۱۷

آخرین اخبار مصر/

تظاهرات موافقان و مخالفان شورای نظامی/ هشدار اخوانی ها درباره درگیری با ارتش

تظاهرات موافقان و مخالفان شورای نظامی/ هشدار اخوانی ها درباره درگیری با ارتش

تظاهرات موافقان و مخالفان شورای عالی نظامی مصر در قاهره و هشدار گروه اخوان المسلمین به درگیری با نیروهای ارتش در جریان اعتراضات از آخرین اخبار مصر به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، ده ها هزار نفر از شهروندان مصر امروز همچون جمعه های پیشین پس از اقامه نماز جمعه علیه شورای عالی نظامی مصر در میدان التحریر قاهره تظاهرات برپا کردند.

تظاهرات کنندگان پایان حکومت شورای نظامی مصر و واگذاری آن به نهادهای غیرنظامی را خواستار شدند. معترضین همچنین بر این مسئله اذعا داشتند که دولت "کمال الجنزوری" هرچه سریعتر باید استعفا کند و شورای نظامی تا ماه ژانویه تمامی اختیارات خود را به نهادهای سیاسی و غیر نظامی واگذار کند.

حاضران در این تظاهرات همچنین تشکیل کمیته حقیقت یاب مستقل برای پیگیری درگیری های اخیر قاهره را خواستار شدند.

از سوی دیگر هزاران نفر از مردم مصر در میدان العباسیه در شرق قاهره در حمایت از شورای عالی نظامی این کشور راهپیمایی کردند.

پایگاه خبری الیوم السابع نیز در این رابطه گزارش داد که گروه اخوان المسلمین مصر در بیانیه شماره 57 موسوم به "ما مخالف نابودی دولت مصر هستیم" اعلام کرد که در تظاهرات امروز مردم مصر در میدان التحریر قاهره شرکت نخواهد کرد.

در این بیانیه آمده است: برخی گروه ها تلاش می کنند دولت را نابود و با ارتش درگیر شوند اما اخوان المسلمین در برابر این توطئه خواهد ایستاد و ملت مصر و دیگر گروه های اسلامی و سیاسی نیز در این رابطه اخوان المسلمین را همراهی خواهند کرد.

کد خبر 1491178

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha