به گزارش خبرنگار مهر، تیم خونه به خونه بابل ،در آغاز هفته نخست از دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد کشور، در گروه ب تیم پیشگامان آسانسور مازندران را با نتیجه قاطع پنج بر دو شکست داد و موقعیت خود را در بالای جدول حفظ کرد.
تیم کشتی آزاد خونه به خونه در این دیدارکه در سالن ورزشی شهید سجودی بابل برگزار شد، در مقابل حدود سه هزار تماشاگر بابلی این پیروزی را جشن گرفت.
تیم خونه به خونه با کسب این پیروزی صعود زود هنگام خود را به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر کشتی آزاد باشگاه های کشور قطعی کرد.
در دیدارهای انفرادی این مسابقه به ترتیب یاسر حیدر قلی زاده، سید احمد محمدی، سبحان محمدزاده، عزت اکبری، محمد حسین محمدیان، حامد طالبی زرین کمر و سید رضا موسوی به ترتیب در اوزان 55 ، 60 ، 66 ، 74 ، 84، 96 و 120 کیلوگرم بر حریفان خود پیروز شوند.


نظر شما