محمد رضا دارابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مهدی تقوی و سعید داداش پور، کشتی گیران سوادکوهی حاضر در اردوی تیم ملی هستند که با توجه به تلاش باشگاههای این شهرستان برای پشتوانه سازی، تعداد این ورزشکاران در آینده بیشتر خواهد شد.
وی بیان داشت: حضور عقیل حیدری در کنار دیگر اعضای کادر فنی می تواند نوید بخش آینده ای روشن برای مربیان این شهر باشد که در صورت اهتمام بیشتر در فعالیتهای خود به تیم ملی راه پیدا کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان سوادکوه افزود: کشتی سوادکوه در سالهای اخیر با رشد مناسب و قابل قبولی مواجه شده که با توجه به وجود استعدادهای فراوان جوانان این شهرستان، سرمایه گذاری برای پشتوانه سازی می تواند به کسب عناوین برجسته در رقابتهای معتبر ختم شود.
دارابی ادامه داد: حضور تقوی در مسابقات معتبر المپیک لندن مسجل شده، که در صورت کسب عنوان توسط این ورزشکار، علاقه مندی جوانان این شهر به حضور حرفه ای در کشتی بیشتر می شود و در آن صورت ظهور چهره های جدید در این ورزش دور از انتظار نیست.
نظر شما