۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۲۴

شریفی در گفتگو با مهر:

مستند استاندار مازندران در چالوس ساخته می‌شود

مستند استاندار مازندران در  چالوس ساخته می‌شود

چالوس - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چالوس از تولید فیلم مستند با عنوان انقلاب ‌سازان 57 با نگاه به زندگی سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران خبر داد.

محمد شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این فیلم با هدف آشنایی نسل سوم و جوان با انقلاب سازان 57 ، اهل چالوس کلید می خورد.

وی اظهار داشت: فیلم مستد 57 هم اکنون در مرحله تکمیل طرح و هماهنگی با افرادی که قرار است در مسیر تولید فیلم همکاری داشته باشند، قرار دارد.

شریفی در خصوص برنامه‌های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد چالوس در ایام دهه فجر گفت: برگزاری نمایشگاه عکس جلوه های انقلاب، پخش چهار سکانس 90دقیقه ای فیلم کوتاه با موضوع انقلاب اسلامی در دهه فجر، برگزاری نمایشگاه کتاب انقلاب با مشارکت ناشران کتاب و اعزام به نمایشگاه بین المللی کتاب از جمله برنامه های فرهنگی و هنری ارشاد چالوس است.

وی، از دیوار نویسی 200 متر با موضوع پیام فرهنگی خبر داد و گفت: پیامهایی با موضوع فرهنگی در خصوص عفاف و حجاب، تربیت فرزندان و بصیرت و جنگ نرم  توسط هنرمندان خوش ذوق بومی شهرستان چالوس در مکانهای مختلف شهر چالوس دیوارنویسی شد.

کد مطلب 1517597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha