به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در قم ، وي در ديدار اعضاي كنگره غدير با بيان اين كه بحث درباره غدير نبايد محدود به شخص اميرالمؤمنين(ع) باشد، گفت : هدف از نوآوريهاي جديد بايد كيان شيعه باشد.
اين مرجع تقليد با اشاره به انواع فعاليتهاي فرهنگي در رابطه با غدير گفت : بهتر است كارهايي انجام شود كه ماندگار باشد، مثلاً خيابانهايي به نام غدير و كلمههايي از اين دست نامگذاري شوند و حتي در مسائل رفاهي مانند ازدواج يا اكرام يتيمان از اين عناوين استفاده شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت : در حالي كه براي قرآن چند هزار تفسير نوشته شده، نهج البلاغه تفاسير بسيار محدودي دارد و همين نشانه مظلوميت علي(ع) است.
وي افزود : نهج البلاغه مفهوم بسيار بالايي دارد، ولي بازتابي را كه بايد در جهان شيعه و اسلام داشته باشد، ندارد.
آيت الله مكارم شيرازي انجام كارهايي نظير برگزاري كنگره بين المللي غدير را گام خوبي براي مطرح كردن مظلوميت علي(ع) و غدير دانست و گفت : در حال حاضر كه مخالفت دشمنان بر عليه جمهوري اسلامي برانگيخته شده، بايد فعاليت خود را بيشتر كنيم.
اين مرجع تقليد در عين حال نسبت به انجام حركات غلو آميز هشدار داد و گفت : گاهي سخنوران پا را از حد فراتر مينهند كه اين كار، ارزش كارهاي مفيد را از بين ميبرد و بهانهاي به دست دشمنان ميدهد.
اگر دامنه فعاليت ما در كل جهان تشيع و حتي جهان اسلام باشد، ميتوانيم نوآوريهاي زيادي در زمينه غدير داشته باشيم.
کد خبر 151836


نظر شما