پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۹۰، ۹:۱۹

اختصاصی مهر/

انتشار قریب‌الوقوع خاطرات منتشرنشده آذریزدی از زبان خودش

انتشار قریب‌الوقوع خاطرات منتشرنشده آذریزدی از زبان خودش

انتشارات کتابخانه ملی به زودی کتابی جامع از خاطرات زنده‌یاد مهدی آذریزدی را منتشر می‌کند که این اثر ناگفته‌هایی از زندگی این نویسنده کودک و نوجوان را از زبان خودش روایت می‌کند.

علی‌اکبر صفی‌پور، معاون آموزش، پژوهش و فناوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر از انتشار قریب‌الوقوع یک کتاب جامع از خاطرات زنده‌یاد مهدی آذریزدی خالق مجموعه «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» توسط این سازمان خبر داد و گفت: تمام مراحل مربوط به فیپا و صدور مجوز کتاب انجام شده است و این اثر طی روزهای آینده توسط انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتشر می‌شود.

در همین زمینه غلامرضا محمدی، مدیرکل سابق سازمان اسناد و کتابخانه ملی در استان یزد نیز درباره این اثر حجیم به خبرنگار مهر گفت: کتاب خاطرات مهدی آذریزدی در واقع متن پیاده شده 40 ساعت مصاحبه پیام شمس‌الدینی با زنده‌یاد آذریزدی است.

وی ادامه داد: این گفتگوها تا 2 سال قبل از فوت مهدی آذریزدی گرفته شده و در آن ناگفته‌‌های زیادی از این نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک و نوجوان از زبان خودش آورده شده است.

محمدی همچنین اشاره کرد: بخش مهمی از ناگفته‌ها به دوران جوانی آذریزدی مربوط است و او در جای جای خاطراتش از عشق به کتاب و کودکان سخن می‌گوید.

مهدی آذریزدی که در تیرماه سال 1388 درگذشت، یکی از محبوب‌ترین چهره‌های ادبیات کودک و نوجوان ایران است که معروف‌ترین اثرش «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» را خیلی از بچه‌های دیروز و امروز ایران خوانده‌اند و نسل‌های آینده نیز از آن بهره‌مند خواهند بود.

او نویسنده‌ای بود که در یزد به دنیا آمد و در همانجا هم از دنیا رفت. هرگز به دنبال بهره‌مندی مادی از استعداد نویسندگی‌اش نبود و ساده‌زیستی‌اش شهره همه کسانی بود که به نوعی او را می‌شناختند.

کد خبر 1520474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha