پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۱۹

افتخاری در گفتگو با مهر:

کشته و زخمی شدن 9500 نفر در حوادث رانندگی آذربایجان غربی

کشته و زخمی شدن 9500 نفر در حوادث رانندگی آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل پزشکی قانونی آذربایجان غربی از کشته و زخمی شدن 9 هزار و 528 نفر در اثر تصادفات رانندگی از ابتدای سالجاری تا کنون خبر داد.

علی افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به کاهش 23.4 درصدی تلفات حوادث رانندگی طی این مدت، افزود: در این راستا 527 نفر جان خود را از دست داده که این آمار طی مدت زمان مشابه سال گذشته 688 نفر بود.

وی با بیان اینکه از مجموع کشته شدگان در حوادث رانندگی استان 413 مرد و 114 زن بودند، اظهار داشت: بیشترین تلفات حوادث رانندگی با 329 مورد در جاده‌ های برون شهری و پس از آن با 109 مورد در تصادفات درون شهری، 81 مورد در جاده‌های روستایی و هشت مورد نامعلوم گزارش شده است.

مدیر کل پزشکی قانونی آذربایجان غربی از ثبت 9 هزار و یک نفر مصدوم حوادث رانندگی در این مرکز طی این مدت بر داد و گفت: از این تعداد شش هزار و 524 مرد و دو هزار و 477 زن بوده که تعداد مصدومان در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل، 1.2 درصد افزایش یافته است.

افتخاری از کشته شدن 37 نفر طی ماه گذشته در سطح استان خبر داد و با اشاره به افزایش 5.7 درصدی نسبت به سال گذشته، ادامه داد: از این تعداد 33 مرد و چهار زن بوده که 24 نفر در جاده های برون شهری، هشت نفر در جاده‌های درون شهری و پنج نفر در جاده‌های روستایی جان خود را از دست داده اند.

وی در خصوص تعداد مصدومان این حوادث طی یک ماه گذشته عنوان کرد: تعداد مصدومان حوادث رانندگی 627 نفر بود که این آمار در مقایسه با 573 مصدوم حوادث رانندگی سال گذشته 9.4 درصد افزایش داشته است.

کد خبر 1543723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha