۱۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۶:۳۰

شعبانی:

کمک به نیازمندان از صفات حسنه و پسندیده جوامع بشری است

کمک به نیازمندان از صفات حسنه و پسندیده جوامع بشری است

فیروزکوه – خبرگزاری مهر: رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) فیروزکوه گفت: دستگیری و کمک به نیازمندان از صفات حسنه و پسندیده جوامع بشری است که در دین مبین اسلام نیز بر آن تأکید و سفارش بسیار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شعبانی بعدازظهر چهارشنبه در مراسم "زنگ عاطفه ها" که در مدرسه راهنمایی و شبانه روزی حضرت فاطمه زهرا(س) این منطقه برگزار شد، افزود: کار و خدمت برای محرومان و مستضعفان از ارزش، فضیلت و ارج و قرب معنوی خاصی برخوردار است.

وی بیان کرد: دنیا میدان مسابقه بزرگی است که داور آن خداوند متعال، موضوع مسابقه انفاق و نیکوکاری و پاداش آن بهشت جاویدان است.

این مسئول ادامه داد: در جامعه امروز ما هستند کسانی که به علت فقر و تنگدستی در پشت غبار محرومیت پنهان مانده اند و حتی قادر به تامین مایحتاج اولیه و ضروری زندگی خویش نیستند.

وی یادآور شد: شاید تنها امید این افراد چشم دوختن به دستان پر مهر و سخاوتمند کسانی باشد که آرزوهای دست نیافتنی کودکان خود را در روز پنجشنبه 18 اسفندماه با کمکهای ارزشمندی که در اختیار کمیته امداد قرار خواهند داد، به گونه ای آبرومندانه برآورده سازند.

شعبانی اضافه کرد: جامعه هدف کمیته امداد مجموعه ای از افراد هستند که به دلایل گوناگون دچار فقر و تنگدستی شده اند و در تنگنای مشکلات معیشتی و مالی گرفتار آمده اند و لذا مساعدت به این افراد و حمایت از آنان وظیفه ای است که باید در هر برهه از زمان و با تمامی امکانات و توان مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: این وظیفه در نظام مقدس جمهوری اسلامی به صورت ویژه به کمیته امداد و با تعامل آحاد جامعه اسلامی که بر تحقق آرمانهای امام(ره) در زمینه مساعدت و یاری به محرومان مسر هستند، واگذار شده است که بحمدالله روز به روز نیز شاهد گسترش حجم کمکها، توانمندیها و فعالیتهای محوله به این نهاد هستیم.

کد مطلب 1554495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha