به گزارش خبرگزاری مهر، امیر محمد مجتهدی مسئول تبیان تبریز در این باره گفت: در مراسمی با حضور مدیران تبلیغات اسلامی استان قرعه کشی انجام و 14 نفر به قید قرعه برنده کارت هدیه به مبلغ 500 هزار ریال شدند.
وی افزود: محمد آذرنیا از ری، فاطمه فروردین از بوشهر، عبدالله شاه میربرزکی از اراک، ابوالحسن آقااکبری از اراک، حسین کدخدایی از اصفهان، عباس گله گیریان از بوشهر، اصغر مهدوی از تهران، ستار باقرزاده از ری، رباب علیزاده از آذربایجان شرقی، سید علی مهدوی از خراسان رضوی، حسن طالبی از اصفهان، امین کیان از همدان، محمدرضا غیاثی منش از اراک و ایران صانعی مختاری از زنجان می توانند با ارسال کپی کارت ملی خود به شماره 5252009 نسبت به دریافت جایزه خود اقدام نمایند.
برگزاری جلسه هفتگی تفسیر قرآن ویژه مدیران در تبریز
معاون فرهنگی و مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی افزود: جلسه هفتگی تفسیر قرآن مدیران با استادی ضیایی برگزارشد.
حجت الاسلام میکاییل اسکندری گفت: براساس آیاتی از قرآن کریم وظیفه تربیت فرزندان به طور خاص به خانواده واگذار شده و از نظر قرآن مسئولیت خانوادهها در تربیت فرزندان بیش از مربیان و مدرسان است و می توان به جرات گفت که مهمترین نقش تربیتی فرزندان بر عهده پدر و مادر بوده و آنها هستند که باید در روز قیامت پاسخگوی چگونگی تربیت فرزندانشان باشند.
وی افزود: پدران و مادران برای تحقق تربیت قرآنی باید فضاسازی تربیتی و محیطی داشته باشند و علاوه بر رعایت الگوهای قرآنی و دینی و بروز این رفتارها در میان فرزندان، محیط خانه را به محیطی قرآنی تبدیل کرده حتی نوع صحبت کردن و استفاده از کلماتی با معانی اسلامی و قرآنی، انتخاب نام قرآنی برای فرزندان رادر اولویت قراردهند.
جلسه هفته آینده تفسیر هفتگی مدیران روز یکشنبه در مجتمع رفاهی پتروشیمی تبریز برگزار خواهدشد تا سوره یونس به اتمام رسد.
محفل ادبی شعر آیینی در اداره تبلیغات اسلامی هریس برگزار شد
با حضور شاعران شعر آیینی شهرستان هریس محفل ادبی انجمن شعر آیینی اداره تبلیغات اسلامی هریس تشکیل جلسه داد.
حجت الاسلام یعقوب اباذری سرپرست اداره تبلیغات اسلامی هریس از تشکیل محفل ادبی شعرآیینی در اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان خبر داد و افزود: این محفل با حضور انجمن شعرآیینی اداره تبلیغات اسلامی و برخی از شاعران آیینی شهرستان در یک نشست صمیمی وبا قرائت اشعار وسروده های شاعران تشکیل شد وشعراء به نقد وتجزیه وتحلیل اشعار خوانده شده پرداختند.
وی همچنین از برگزاری نشست کاری انجمن شعر اداره تبلیغات اسلامی در حاشیه این محفل خبر داد و گفت: در این جلسه برنامه ریزیهای لازم برای برگزاری منظم و مداوم محافل ادبی شعر آیینی صورت گرفت و مقرر شد هردو هفته یک محفل در سطح شهرستان برگزار گردد.
نظر شما