به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار قم بر ضرورت آمادگی دستگاه ها برای استقبال ایمن از بهار طبیعت و مقابله با حوادث احتمالی در ایام تعطیلات نوروزی تاکید کرد.
حجت الاسلام محمد حسین موسی پور در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان طی سخنانی با تاکید بر لزوم آماده باش کامل دستگاه های اداری و خدماتی استان در ایام نوروز اظهار داشت: اعضای مدیریت بحران استان باید تمام امکانات خود را برای تامین سلامت و ایمنی زوار و مسافران نوروزی بسیج کنند.
ضرورت برنامه ریزی برای افزایش ضریب ایمنی جاده های قم
وی با اشاره به حجم سنگین سفرهای درون و برون شهری در ایام نوروز و امکان بروز هر گونه حوادث و سوانح احتمالی در طول این سفرها گفت: برنامه ریزی برای افزایش ضریب ایمنی جاده ها و محورهای مواصلاتی استان به عنوان شاهراه ارتباطی کشور امری مهم و ضروری است و باید دستگاه های مسئول با تلاش و جدیت در این مسیر گام بردارند.
استاندار قم افزود: تصادفات جاده ای، جاری شدن سیلاب های فصلی، آتش سوزی در محل های تجمع و اسکان زائران از خطرات و حوادث احتمالی این ایام محسوب شده و برای پیشگیری و مقابله باید از سوی دستگاه های مرتبط پیش بینی ها و تمهیدات عملیاتی لازم صورت پذیرد.
هماهنگی صد در صدی مجموعه دستگاه های امدادی و نجاتی قم
وی آماده باش و هماهنگی صد در صدی مجموعه دستگاه های امدادی و نجاتی استان در این ایام را یادآور شد و اضافه کرد: استقرارعوامل پلیس راه، هلال احمر، اورژانس در محورهای ارتباطی و نقاط حادثه خیز استان و نیز تقویت و تجهیز امکانات اکیپ ها و پایگاه های امداد جاده ای و هوایی ایام نوروز ضروری است.
جلوگیری از نصب چادر در بستر رودخانه
موسی پور با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی و ارائه هشدارهای ضروری به مسافران نوروزی در خصوص خطرات ناشی از اسکان در مناطق و محل های پر خطر گفت: نصب هر گونه چادر در بستر رودخانه ها و محل های عبور سیلاب ممنوع بوده و باید از آن جلوگیری شود.
استاندار قم در پایان با تبریک پیشاپیش سال نو به موفقیت ها و دستاوردهای کشور در سال جهاد اقتصادی اشاره و تصریح کرد: سال 90 علیرغم همه فراز و فرود ها، سالی سر شار از موفقیت در مسائل اقتصادی، خنثی سازی تحریم های دشمن و سال عزت آفرین در عرصه های سیاسی و خلق حماسه های شکوهمند 22 بهمن و 12 اسفند بود که نظام مقدس جمهوری اسلامی را بیمه کرد و ان شاء الله این توفیقات در سال 91 نیز تداوم خواهد داشت.
مردم قم 570 تن میوه از چادرهای عرضه میوه خریداری کرده اند
معاون برنامه ریزی استاندار قم گفت: مردم قم طی سه روز گذشته 570 تن سیب و پرتقال از چادرهای عرضه میوه خریداری کرده اند.
سید رضا دهناد گفت: ایستگاه های توزیع میوه در قم دائر شده و میوه به اندازه کافی نیز تهیه و در انبارها وجود دارد.
وی تصریح کرد: طی سه روز گذشته مردم قم 570 تن میوه از این چادرها خریداری کرده اند که نسبت به مشابه سال گذشته 15 درصد رشد داشته است.
معاون برنامه ریزی استاندار قم بیان داشت: پرتقال در چادرهای عرضه میوه هزار و 100 تومان است که نسبت به میانگین کشوری 150 تومان ارزان تر و قیمت سیب نیز در چادرها نسبت به میانگین کشوری 100 تومان ارزان تر است.
470 تن مرغ وارد بازار قم شد
معاون برنامه ریزی استاندار قم گفت: به منظور کنترل بازار و همچنین عرضه مرغ مورد نیاز مردم در شب عید، 470 تن مرغ وارد بازار شد.
سید رضا دهناد در جلسه کمیته نظارت و تنظیم بازار گفت: قیمت مرغ در فروشگاه های بهاره 3 هزار و 500 تومان است که این قیمت در کشور بی سابقه بوده و قم تنها استانی است که مرغ را با این قیمت ارائه می کند.
مصرف روزانه مرغ در قم 60 تن است
وی تصریح کرد: مصرف روزانه مرغ در قم 60 تن است که به منظور تامین مرغ مورد نیاز مردم و همچنین کنترل قیمت بازار 470 تن مرغ طی دیروز و امروز وارد شبکه عرضه شده است.
معاون برنامه ریزی استاندار قم افزود: وضعیت بازار در استان وضعیت خوبی است و خوشبختانه هیچ مشکلی در شب عید وجود ندارد.
عرضه 300 تن گوشت قرمز در بازار
دهناد در خصوص گوشت قرمز گفت: 300 تن گوشت قرمز نیز وارد بازار شده و ناظران با نظارت های خود از افزایش قیمت ها جلوگیری می کنند.
اخبار کوتاه قم/
ضرورت آمادگی مقابله با حوادث احتمالی/ توزیع 470 تن مرغ در بازار

قم - خبرگزاری مهر: ضرورت آمادگی دستگاه های استان برای مقابله با حوادث احتمالی در ایام نوروز، جلوگیری از نصب چادر در بستر رودخانه، توزیع 470 تن مرغ در بازار قم، خرید 570 تن میوه از چادرهای عرضه میوه طی سه روز گذشته عنوان چند خبر از استانداری قم است.
کد خبر 1562098
نظر شما