سال 90 برای رادیو سال خوبی بود

معاون صدای سازمان صدا و سیما در نشست هم اندیشی شورای اقتصاد رادیو گفت: سال 90 برای رادیو سال خوبی بود و توانستیم به اهداف کمی و کیفی رادیو در این سال دست پیدا کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین صوفی، معاون صدای رسانه ملی در نشست هم‌اندیشی شورای اقتصاد معاونت صدا گفت: فعالیت‌های اقتصادی رادیو در سال 90 فعالیت‌های چشمگیری بود و شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه بودیم.

وی با بیان اینکه اقتصاد تاریخ مصرف ندارد، افزود: اقتصاد از ضرورت‌های زندگی مردم بوده و از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است. به همین دلیل باید به این مقوله به صورت ویژه توجه شود.

صوفی با اشاره به نامگذاری سال 90 به نام سال جهاد اقتصادی یادآور شد: پژوهش‌های زیربنایی در حوزه اقتصاد از مهم‌ترین مقولاتی است که باید در خصوص آن فکر شود و برنامه‌ریزی لازم در آن زمینه صورت گیرد.

معاون صدا در ادامه خاطرنشان کرد: سال 90 برای رادیو سال خوبی بود و توانستیم به اهداف کمی و کیفی رادیو در این سال دست پیدا کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری جشنواره‌های اقتصادی در رادیو گفت: جدی ‌گرفتن همه‌ موضوعات در رادیو و پدیده‌هایی که باعث رشد این رسانه می‌شود، استفاده از پیشکسوتان در ارکان تصمیم‌گیری و توجه به جوانان، برای مدیران رادیو مهم است و سبب رشد و ارتقای فضای رسانه‌ای رادیو می‌شود.

معاون صدای رسانه ملی از برنامه‌ریزی و حرکت بر مدار برنامه به عنوان ویژگی دیگر رادیو در سال 90 یاد کرد و اظهار داشت: نگاه کارشناسی توأم با برنامه‌ریزی سبب شد تا برنامه‌های رادیویی با قوت بیشتری تولید شود.

صوفی وجود طراوت، شادابی و نشاط را برای رادیو ضروری دانست و افزود: این امر سبب افزایش انگیزه، تعلق خاطر، تقویت همبستگی و همگرایی بیشتر شده و به تعاتی فکر و اندیشه منجر می‌شود.

وی با اشاره به وجود نظم و انضباط در برنامه‌های رادیویی گفت: پوشش انتخابات مجلس با 30 ساعت پخش برنامه، ناشی از نظم، برنامه‌ریزی و دقت در کارها بود و بر اساس گزارش مرکز نظارت، رادیو در گزارش اخبار انتخابات هیچ گونه خطایی نداشت.

معاون صدای رسانه ملی به تولید کار، فکر و اندیشه و شکوفایی خلاقیت‌ها در رادیو اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقات و جشنواره‌های مختلف، تغییر در برخی کنداکتورها،ایجاد و کاهش برخی برنامه‌های رادیویی و پاسخ به مخاطب در راستای تولید خلاقانه و مبتکرانه بود.

وی با اشاره به تلاش کارکنان رادیو برای ارتقاء در امور مختلف اظهار داشت: بر اساس نظر‌سنجی‌های صورت گرفته مخاطبان شبکه‌های مختلف رادیو افزایش یافته و میزان رضایتمندی آنها نیز افزوده شد.

صوفی از فراگیر شدن رادیو در سال 90 به عنوان اتفاق دیگر یاد کرد و آن را مرهون تلاش برای کارآمدی و جلوه‌گری رادیو، برگزاری کارگاههای آموزشی و ایجاد رقابت بین شبکه‌های مختلف رادیویی دانست.

وی با اشاره به "ایده‌های نو، تحول در محتوا" به عنوان شعار رادیو در سال 90 گفت: یکی از ویژگی‌های رادیو ایده‌پردازی مبتکرانه و خلاقانه در تولید و اجرای برنامه‌ها است تا محتوای آنها جذابتر شده و رضایتمندی بیشتری را تؤام با سلیقه‌ی مخاطب به دنبال داشته باشد.

معاون صدای رسانه ملی در پایان ضمن تأکید بر شناخت ورفع آسیب‌ها برای ارتقای بیشتر رادیو، از تلاش اعضای شورای اقتصاد و شورای برگزاری برنامه‌های اقتصادی و همچنین مدیران رادیو اقتصاد تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 1562554

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha