۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۰۹

موسوی:

استقبال از مسافران نوروزی آبپخش با محصولات کشاورزی شهرستان

استقبال از مسافران نوروزی آبپخش با محصولات کشاورزی شهرستان

آب‌پخش خبرگزاری مهر: شهردار آب‌پخش گفت: مسافران نوروزی در آب‌پخش با محصولات کشاورزی و صنایع دستی مورد استقبال قرار می گیرند.

سید محمود موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: امنیت مسافران نوروزی یکی از مسائلی است که همواره مورد تاکید مسئولان بخش و اعضای ستاد تسهیلات سفر بخش بوده و با تامین کانکس ویژه استقرار نیروی انتظامی در محل اسکان مسافران نوروزی زمینه تحقق این امر مهم را فراهم کرده‌ایم

وی به آمادگی کامل شهرداری آب‌پخش برای میزبانی از مسافران نوروزی اشاره کرد و افزود: صبح امروز و در زمان تحویل سال نو در پارک خضرا مراسم تحویل سال نو با حضور خیل عظیم مسافران نوروزی برگزار شد که مورد استقبال مسافران مقیم در این پارک قرار گرفت.

شهردار آب‌پخش به برگزاری مراسم استقبال از مسافران نوروزی در لحظه تحویل سال اشاره کرد و افزود: پذیرایی با صنایع دستی و محصولات کشاورزی تولیدی منطقه آبپخش از برنامه‌های ویژه شهرداری در مراسم نمادین استقبال از مسافران نوروزی بخش آبپخش است که مقدمات آن را فراهم کرده‌ایم.

وی ادامه داد: منطقه‌ آبپخش به علت برخورداری از آب و هوایی بسیار مطلوب در این فصل از سال همواره مورد توجه مسافران نوروزی که از دیگر مناطق کشور به مناطق جنوبی سفر می‌کنند واقع می شود و همواره شاهد حضور افراد زیادی در این منطقه هستیم.

موسوی گفت: چشم‌انداز‌های طبیعی و پوشش گیاهی سرسبز منطقه آبپخش در کنار برخورداری از نهرها، کانال‌ها و رودخانه‌ها در این منطقه طراوت و شادابی خاصی به محورهای ورودی این منطقه داده است و سبب خواهد شد تا افراد زیادی در این منطقه حضور یابند.

وی اضافه کرد: با همه توان خود سعی خواهیم کرد میزبان شایسته‌ای برای مسافران نوروزی و همه افرادی باشیم که چه به قصد عبور از آب‌پخش و چه به قصد اقامت در این منطقه حاضر می‌شوند.

کد خبر 1562897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha