۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۷:۳۰

در سال گذشته صورت گرفت/

شرکت ۲۶ هزار نفر از جامعه ایثارگران قم در برنامه‌های ورزشی

شرکت ۲۶ هزار نفر از جامعه ایثارگران قم در برنامه‌های ورزشی

قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران قم از شرکت ۲۶ هزار و ۵۷۴ نفر از جامعه ایثارگران استان در برنامه‌های ورزشی طی سال گذشته خبر داد.

مهدی پهلوانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی از فعالیت‌های معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم طی سال گذشته تصریح کرد: تلاش در حوزه ورزشی و تاکید بر ورزش‌های همگانی با هدف ارتقای سلامت جسمی و نشاط روحی خانواده‌های شاهد و ایثارگر از جمله فعالیت‌های این معاونت در سال گذشته بوده است.

وی یادآور شد: در این راستا ۲۶ هزار و ۵۷۴نفر از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر استان در این برنامه‌ها در سطح ورزش‌های همگانی و در قالب تیم‌های ورزشی شرکت کردند.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران قم اضافه کرد: هم اکنون ۳۵تیم در قالب ۲۴رشته ورزشی برای خانواده‌های شاهد و ایثارگر مشغول فعالیت هستند.

کسب ۵ مدال در مسابقات برون مرزی توسط جامعه ایثارگری قم

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: در سال گذشته پنج نفر در مسابقات برون مرزی در سطح جهانی و آسیایی، ۹۲ نفر در حوزه کشوری و منطقه‌ای و ۲۱۳نفر در سطح استانی در مسابقات ورزشی حضور یافتند و موفق به کسب مدال‌های ورزشی شدند.

پهلوانی افزود: از آن جمله کسب مدال قهرمانی در سطح جهانی در رشته‌های وزنه برداری، فول کنتاکت، نیو فول کنتاکت، کاراته و ورزش‌های رزمی است.

کد خبر 1564386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha