۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۰:۳۱

عادلی با مهر عنوان کرد:

برگزاری مرحله نهایی مسابقه های مفاهیم قرآن در گیلان/ لزوم ترویج فرهنگ قرآنی

برگزاری مرحله نهایی مسابقه های مفاهیم قرآن در گیلان/ لزوم ترویج فرهنگ قرآنی

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان از برگزاری مرحله نهایی مسابقه های مفاهیم قرآن و نهج البلاغه همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد.

حجت الاسلام ولی عادلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این مسابقه ها در رشت در بقعه متبرکه دانای علی و در شهرستانها در ادارههای اوقاف و امور خیریه برگزار خواهد شد.

وی همچنین با بیان اینکه مسابقه های مفاهیم قرآن ساعت هشت صبح و مسابقه های نهج البلاغه ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد، اظهارداشت: شرکت کنندگان به 50 سئوال تستی پاسخ خواهند داد که اوراق امتحانی پس از جمع آوری برای تصحیح به موسسه قرآن و نهج البلاغه قم ارسال می شود.

مدیرکل اوقاف گیلان ادامه داد: ششمین دوره مسابقه های کشوری مفاهیم و نهج البلاغه فردا جمعه با شرکت یکصد نفر در شهرستانهای رشت، فومن، تالش و لاهیجان برگزار خواهد شد.

وی همچنین عمل به دستورات قرآن را در زندگی انسان بسیار مهم و راهگشا دانست و گفت: دستورات قرآن برنامه زندگی و نقشه راه است و باید به آن عمل کرد.

عادلی یادآورشد: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه مهمترین و اصلی‌ ترین راهکار مقابله با ترفندهای دشمن در جریان تهاجم فرهنگی است.

وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ قرآنی یکی از نیازهای اصلی و مهم جامعه اسلامی است که باید به طور جدی مدنظر برنامه‌ ریزان و متولیان حوزههای فرهنگی کشور باشد، گفت: ماهیت انقلاب اسلامی فرهنگی و همه بخش‌ های کشور متاثر از فرهنگ قرآنی است.

مدیرکل اوقاف گیلان ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی باید با پیروی از فرامین قرآن، بستر مناسبی را برای توسعه و اعتلای فرهنگ کشور فراهم کرد.

کد خبر 1599070

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha