۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۲۴

کارگروه اقتصادی شورای پیشگیری از جرم در گلستان برگزار شد

کارگروه اقتصادی شورای پیشگیری از جرم در گلستان برگزار شد

گرگان - خبرگزاری مهر: اولین کارگروه اقتصادی و مالی شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان صبح یکشنبه در این جلسه بر ارائه  تعریف ملی و جامع جرائم اقتصادی تاکید کرد.

حسین شعبانی در با تاکید بر اولویت قرار گرفتن کار و سرمایه ایرانی در برنامه های کاری نهاد های عمومی و خصوصی در سال جاری گفت: هر سازمان باید بر اساس چارچوب  وظایف سازمانی خود یک تعریف ملی و جامع از جرایم اقتصادی حول محورهای تاثیر جرم بر افکار عمومی ، فراوانی جرم در جامعه و تاثیر جرم بر سایر جرایم، تهیه و به این کارگوه ارائه کند.

وی افزود: این تعاریف به منظور رسیدن به یک تعریف مشترک و کامل در استان بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: مشخص شدن جرایم اقتصادی در سازمان های مختلف ، امکان برنامه ریزی به منظور پیشگیری از وقوع جرم و کاستن از جرائم اقتصادی را فراهم می کند.

به گفته شعبانی، جرایم اقتصادی علاوه بر ناامن کردن فضا برای سرمایه گذاران از اعتماد مردم به نهاد های اجرایی و مسئول می کاهد.
کد خبر 1600876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha