۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۵۹

اخبار فارس/

جشنواره گل و گلاب در داراب/ 27 مصوبه محیط زیستی سفرهای دولت به فارس

جشنواره گل و گلاب در داراب/  27 مصوبه محیط زیستی سفرهای دولت به فارس

شیراز - خبرگزاری مهر: برگزاری جشنواره گل و گلاب در داراب و 27 مصوبه محیط زیستی سفرهای دولت به فارس عناوین اخبار کوتاه فارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جشنواره گل و گلاب داراب فارس روزهای 28 و 29 ادریبهشت ماه سال جای برگزار می شود.

این جشنواره برای پنجمین بار به میزبانی شهر داراب و به همت نمایندگی میراث فرهنگی ،فرمانداری، جهاد کشاورزی، تربیت بدنی ،هیئت کوهنوردی و ستاد مردمی برگزاری جشنواره این شهرستان برگزار می شود.

از برنامه های جانبی این رویداد فرهنگی می توان به برگزاری نمایشگاه غذاهای بومی و محلی، نمایشگاه تولید و عرضه محصولات صنایع دستی و برگزاری بازی های بومی –محلی اشاره کرد.

برگزاری مسابقه عکاسی با محوریت گردشگری منطقه، مسابقه بهترین گزارش خبری و گلگشت گروهای کوهنوردی سراسرکشور درگلستانهای گل محمدی از دیگر بخش های مهم این جشنواره است.

شهرستان داراب در جنوب شرقی استان فارس واقع شده‌است. این منطقه یکی از قدیمی‌ترین مناطق ایران وجهان محسوب می‌ شود. براساس پژوهشهای باستان‌شناسی قدمت این منطقه که در گذشته دارابگرد نامیده می‌شده به هزاره پنجم قبل ازمیلاد می رسد.

وجود پنج هزارهکتار گلستان گل محمدی از جاذبه های شاخص گردشگری این شهرستان است. اسانس این گلها از ناب ترین اسانس ها و به دلیل ارگانیک بودن این گلها صادرات آن به کشورهای اروپایی وحوزه خلیج فارس از مزایای اقتصادی این جاذبه هاست.

27 مصوبه محیط زیستی سفرهای دولت به فارس

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس در حاشیه برگزاری نمایشگاه پاسداشت یکصدمین سفر استانی هیئت دولت به استانها گفت: مصوبات سفر هیئت دولت در حوزه محیط زیست خوشبختانه موجبات بهبود وضعیت زیست محیطی استان را فراهم آورده است.

حینعلی ابراهیمی کارنامی افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست در کل سه سفر هیئت دولت به استان فارس 27 مصوبه داشته که 20 مصوبه کاملا اجرا شده و چهار مصوبه درحال انجام است و سه مصوبه دیگر هنوز به مرحله اجرایی نرسیده از این تعداد 9 مصوبه مربوط به دور اول سفر ریاست جمهوری 10مصوبه مربوط به دور دوم سفر ریاست جمهوری وهشت مصوبه مربوط به دور سوم بود که به طور میانگین 80 درصد مصوبات اجرا شده و پیشرفت قابل توجهی را در این حوزه شاهد بوده ایم.

وی تصریح کرد: بعد از سفر هیئت دولت به استان فارس ، محیط زیست توانست بخش اعظمی از تجهیزات و ماشین الات مورد نیاز کنترل و پایش مناطق تحت مدیریت را تهیه و در اختیار واحدهای تابعه قراردهد از جمله اینکه تعداد 44 دستگاه خودروی کمک دار، تعداد50 دستگاه موتور سیکلت، به همراه چندین دستگاه کامیون و کامیونتهای آتش نشانی و حمل آب و علوفه و تجهیزات مورد نیاز محیط بانی ها خریداری شد.

وی افزود: از طرفی در راستای توسعه و تکمیل مراکز کنترل و پایش در سطح ادارات تابعه شش واحد تابعه نیز به امکانات آزمایشگاهی مجهز شدند ضمن آنکه در حوزه احیای زیستگاهها و زیست بومها توانسته ایم با توجه به مصوبات سفر، مرکز تکثیر و نگهداری گوزن زرد را در میانکتل از 100 هکتار به 400 هکتار توسعه دهیم و همچنین سایت نگهداری گوزن زرد و آهوی ارسنجان در وسعتی حدود 300 هکتار به بهره برداری رسید و سایت تکثیر و نگهداری گور خر دره باغ بوانات نیز به اتمام رسید.

کد خبر 1603028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha