۲ خرداد ۱۳۹۱، ۲۱:۰۴

باراش باران بی سابقه در اردبیل/ خارج شدن ریزگردها از منطقه

باراش باران بی سابقه در اردبیل/ خارج شدن ریزگردها از منطقه

اردبیل – خبرگزاری مهر: بارش شدید باران که از ظهر امروز بیشتر مناطق اردبیل را فرا گرفته سبب آبگرفتگی معابر و خیابانهای شهر و خارج شدن ریزگردها از این منطقه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بارش باران که میزان آن در برخی از شهرهای استان به 30 میلی متر رسیده است پدیده بی سابقه گرد و غبار و کاهش دید که سراسر اردبیل را از روز گذشته در برگرفته بود از بین برده و ته نشین کرد.

بارندگی مداوم که از هشت ساعت قبل آغاز شده است با وجود طراوت بخشی به هوای استان سبب لغزندگی جاده ها و سطح خیابانها و اختلال در زندگی روزمره مردم اردبیل شد و بیشتر آنها را خانه نشین کرد.

شهر اردبیل که در روزهای عادی شاهد ترافیک و رفت و آمد جمعیت زیادی است به دلیل بارندگی آرام شده و کمتر کسی در مرکز شهر در حال تردد است و نیز به دلیل ادامه بارندگی برخی از کسبه ها و دست فروشها اقدام به تعطیلی فعالیت روزانه خود کردند.

باران به تاسسیات برقی خسارت زد

هوای بارانی همراه با رعد و برق سبب قطع جریان برق خیلی از محلات اردبیل شده و به برخی از تاسیسات و لوازم خانگی برقی عده ای از شهروندان خسارت زد.

رییس تحقیقات و پیش بینی هواشناسی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: میزان دقیق بارش ها صبح فردا اندازه گیری و اعلام خواهد شد.

30 میلی متر باران در اردبیل بارید

علی دولتی مهر با بیان اینکه تا یک ساعت قبل شهرستان نیر با 30 میلی متر بارندگی بیشترین سهم بارندگی را داشت، افزود: با سنجش میزان بارندگی در یک ساعت قبل در شهر انگوت از توابع شهرستان گرمی 17 میلی متر و در مشگین شهر 18 میلی باران باریده است.

وی با بیان اینکه بارش باران تا عصر فردا در بیشتر مناطق اردبیل ادامه دارد، اعلام کرد: با آغاز این بارش ها گرد و غبار موجود در هوا از بین رفته و در حال حاضر ریزگردی در سطح استان وجود ندارد.

بارندگی تا فردا ادامه دارد

این مسئول از آبگرفتگی معابر عمومی در اردبیل و سایر مناطق استان خبر داد و افزود: با توجه به ادامه بارندگی وقوع سیلاب در برخی از مناطق حاشیه رودخانه ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه بارندگی در سطح استان تا 10 خرداد ماه ادامه دارد، افزود: از روز پنجشنبه بارش باران به صورت رگبار پراکنده از عصر هر روز اردبیل را فرا می گیرد.

دولتی مهر یادآور شد: بارش باران در سالجاری نسبت به مدت مشابه در دو سال گذشته در سطح استان 12 درصد افزایش یافته و نوید خوبی برای کشاورزان منطقه است.

 
 


 

کد خبر 1609504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha