پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۵

اخبار کوتاه دانشگاه/

کارگاه های پیش درمانی آنفولانزا نوع A در شبستر برگزار شد

کارگاه های پیش درمانی آنفولانزا نوع A در شبستر برگزار شد

شبستر - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر از برگزاری دوره های آموزشی کارگاه های پیشگیری و درمان آنفولانزا نوع A در این واحد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، جلیل امیر پور دریانی در این باره گفت: این دوره ضمن خدمت آموزشی که از سوی دفتر مطالعات و آموزشی نیروی انسانی این واحد بر اساس مجوز آموزش نیروی انسانی منطقه 13 برگزار شد.

وی در مورد اهداف برگزاری این دوره اظهار داشت:آنفولانزای نوع A یکی از بیماری های خطرناک برای انسان عصر حاضر است.

امیرپور دریانی افزود: به این منظور در این کارگاه های آموزشی فشرده سعی شده است تا نشانه های بیماری آمار واطلاعات و تاریخچه وقوع آن و راه های پیشگیری و درمانی آن مورد بحث قرارگرفت.

وی تشریح کرد: این دورۀآموزشی در 3 گروه و به مدت 4 ساعت برای کارکنان این واحد دانشگاهی و به تعداد 120نفر برگزار شد.

دانشجوی دانشگاه آزاد شبسترعنوان برترین مخترع سال 2012 را کسب کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر گفت: دانشجوی تازه فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر موفق به کسب عنوان برترین مخترع سال 2012 از سوی موسسه بین المللی آیتکس(ITEX) شد.

امیرپوردریانی افزود: رحمتی شادباد فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اخیراً با ارایه طرح نانوآسفالت خودترمیم گر ضدترک، از طرف ITEX به عنوان برترین مخترع سال 2012 میلادی، انتخاب و معرفی شد.

رحمتی در خصوص اختراع خود به خبرنگارمهرگفت:نانو آسفالت در اثر ایجاد ترک در سطح جاده یا خیابان، قبل از اینکه ترک پیش رفته و بزرگ شود، آسفالت به صورت خودکار شروع به ترمیم قسمت ترک خورده می کند که این امر باعث ایجاد سطح صاف می شود.

وی ادامه داد: از ویژگی مهم دیگر آن ضدیخ بودن آسفالت تولید شده است که باعث کاربرد وسیع آن در مناطق سردسیر و یخبندان می شود.

وی اظهارکرد: این طرح از نظر هزینه نسبت به نمونه های متداول کاملاً توجیه پذیر بوده و باعث کاهش 30 درصدی هزینه ها می شود، همچنین عمر مفید آن حدود 5/2 الی سه برابر آسفالت معمولی می باشد.

هم اندیشی اولیاء دانشجویان با مسئولان دانشگاه آزاد شبستر
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شبستر از برگزاری سومین همایش هم اندیشی والدین دانشجویان با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی شبسترخبر داد.

جلیل امیر پور دریانی گفت: در این همایش والدین دانشجویان ضمن اعلام نظرات،پیشنهادات،مشکلات دانشگاهرا مورد بررسی قرار دادند.

وی اظهار داشت: تاسیس واحد های دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دغدغه های بزرگ آموزش عالی را در کشور مرتفع نمود.

امیرپور دریانی درخصوص بخشنامه جدید نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه گفت: اقدام ارزشمند رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی، در صدور بخشنامه نقل و انتقالات می تواند بخش مهمی از نگرانی خانواده ها ناشی از دوری فرزندشان به واسطه حضور در دانشگاه را حل خواهد کرد.

وی ادامه داد: بخشی از این همایش اختصاص به کارگاه آموزشی با موضوعات آشنایی با جوانان و روان شناسی جوان، روشهای ارتباط مستقیم با جوانان ، ضرورت توجه و کمک به جوانان در بازسازی شخصیت و نظایر آن ، با حضور استادان علوم تربیتی و مشاوره و روان شناسی واحد دانشگاهی داشت.

کد خبر 1614311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha