پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۵۲

حجت الاسلام تاجی:

مردم محوری ترین پایه و بنیاد اندیشه امام خمینی (ره) بودند

مردم محوری ترین پایه و بنیاد اندیشه امام خمینی (ره) بودند

چناران - خبرگزاری مهر: امام جمعه چناران گفت: مردم محوری ترین پایه و بنیاد اندیشه امام خمینی (ره) بودند و مردمی کردن مبارزه در دوران رژیم ستم شاهی یک راهبرد حیاتی برای امام بود.

حجت الاسلام مظفر تاجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: امام اعتقاد داشت قدرت منهای ملت یک قدرت پوسیده است و حکومت بدون رضایت مردم هیچ اساسی ندارد.

وی افزود: مدل اداره کشور در اندیشه امام دمکراسی اسلام کامل تر از دموکراسی غرب است و در نگاه امام جامعیت دین اسلام و توانایی آن برای اداره امور یک اصل بود و لذا امام جمهوری اسلامی را مبنای حکومت قرار داد.

وی ادامه داد: اندیشه ولایت فقیه که بزرگترین پشتوانه برای کشور و مردم است بر پایه اندیشه امام ولایت فقیه همان ولایت رسول اله (ص)  و پشتوانه از آن باعث مصون ماندن کشور از آسیب دشمان است.

امام جمعه چناران بیان داشت: امام با اندیشه و روحیه استکبار ستیزی ابهت و هیمنه  پوشالی امریکا در جهان را شکست و امروزه مقابله با استکبار و لشکر کشی آمریکا در سراسر جهان به یک جنبش تبدیل شده است.

حجت الاسلام تاجی گفت: در اندیشه امام ، اسلام سیاسی در مقابل اسلام بی روح آمریکا مطرح شد و امام تاکید داشت که اسلام دین سیاست است قبل ا زآنکه دین معنویت باشد.

وی افزود: اندیشه امام مردم ولی نعمت نظام و اسلام بودند و هستند و خدمت به این مردم را امام یک ارزش می دانست و اعتقاد داشت اگر به او خدمتگذار بگویند بهتر از این است که رهبر بگویند.

وی ادامه داد: امام با روحیه اعتماد به نفس و خودباوری اندیشه و با دمیدن این روحیه به ملت و جوانان باعث شد که امروز ایران به یکی از کشور های پیشرفته تبدیل شود و ما امروز نقشه راه امام، خط امام و وصیت نامه سیاسی، الهی ایشان است که دستور العمل جامعه اسلامی را بدرستی به مخاطبان می شناساند.

کد خبر 1618724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha