پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۰۹

عنایتی به مهر خبر داد؛

انجام نشای مکانیزه برنج در 33 هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران

انجام نشای مکانیزه برنج در 33 هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر زراعت جهادکشاورزی مازندران گفت: نشای مکانیزه برنج امسال در سطح 33 هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شد.

حسن عنایتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عملیات شخم و شیار در بیش از 99.8 درصد و آب تحت مزارع شالیزاری در سطح 23 هزار هکتار صورت پذیرفته است.

وی مجموع سطوح نشاء شده سالجاری تا پایان بیستم خرداد امسال را بیش از 235 هزار هکتار اعلام داشت و افزود: از این سطوح 33 هزار هکتار به صورت مکانیزه و 202 هزار هکتار بصورت سنتی نشا کاری شده است.

عنایتی، تعداد آزمون های خاک ارسالی به آزمایشگاه‌های خاک شناسی استان را 362 نمونه عنوان کرد و در خصوص بیمه برنج گفت: بدنبال پیگیریهای صورت گرفته در رابطه با تمدید مهلت بیمه گری برنج و توسعه سطوح بیمه ای، مهلت انعقاد قرارداد بیمه برنج استان تا 31 خرداد تمدید گرده است.

وی، مجموع سطوح بیمه برنج استان را 35 هزار هکتار اعلام داشت.

عنایتی با اشاره به اینکه اولین خوشه های برنج استان در شهرستانهایی که زود اقدام به نشا کاری کرده بود بودند ظاهر شد، وضعیت زراعی شالیزار ها در مراحل مختلف را از شروع پنجه دهی تا ساقه رفتن و ظهور خوشه اعلام داشت.

وی بیان داشت: با ظهور علائم خسارت کرم ساقه خوار، تاکنون در بیش از 25 هزار و 800 هکتار از اراضی نشا شده مبارزه بیولوژیک در قالب رها سازی زنبور تریکوگراما انجام پذیرفته است.

کد خبر 1626303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha