۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۱:۴۶

مسابقات یورو 2012؛

آلمان با درخشش گومز از سد هلند گذشت/ لاله های نارنجی در آستانه حذف از یورو

آلمان با درخشش گومز از سد هلند گذشت/ لاله های نارنجی در آستانه حذف از یورو

تیم فوتبال آلمان با درخشش "ماریو گومز" موفق شد در حساس ترین دیدار گروه مرگ هلند نایب قهرمان جام جهانی 2010 را از پیش رو بردارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شاگردان "یواخیم لوو" در حضور بیش از 38 هزار تماشاگر ورزشگاه متالیست خارکیف اوکراین موفق شدند با نتیجه 2 بر یک هلند را شکست دهند.

در این دیدار ابتدا ماریو گومز مهاجم ژرمن ها در دقیقه 24 تیمش را یک بر صفر پیش انداخت. 14 دقیقه بعد او دومین گل خود در این بازی و سومین گلش در این تورنمنت را وارد دروازه "مارتن استکلنبرگ" سنگربان هلند کرد.

نیمه نخست با برتری دو بر صفر آلمان به پایان رسید اما در نیمه دوم و در دقیقه 73 "رابین فان پرسی" موفق شد یکی از گل های خورده را برای هلند جبران کند و اختلاف را به حداقل برساند.

در پایان هلند این بازی را با نتیجه 2 بر یک به آلمان واگذار کرد و در آستانه حذف از یورو 2012 قرار گرفت. هلند تنها در صورتی می تواند به دور بعدی صعود کند که با تفاضل گل بالا پرتغال را در دیدار پایانی خود شکست دهند و دانمارک هم مقابل آلمان مغلوب شود. در این صورت 3 تیم 3 امتیازی در این گروه خواهند بود که تیمی که تفاضل گل بهتری داشته باشد به عنوان تیم دوم بعد از آلمان به دور بعد راه پیدا می کند.
 

کد مطلب 1626417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha