۷ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۷

سرپرست باشگاه شهرداری تبریز:

تخصص گرایی دلیل عمده تغییر در ساختار ورزشی شهرداری تبریز است

تخصص گرایی دلیل عمده تغییر در ساختار ورزشی شهرداری تبریز است

تبریز - خبرگزاری مهر: سرپرست باشگاه شهرداری تبریز گفت: تخصص گرایی و نگرش کارشناسانه، دلیل عمده تغییرات در ساختار ورزشی شهرداری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام نسیانی ظهر امروز چهارشنبه با اعلام این مطلب افزود: تغییرات بنیادی درحوزه ورزش شهرداری در سه محور ورزشی، فرهنگی و ساختاری صورت گرفته که از سرفصل آنها می توان به بومی گرایی، استعداد یابی، توجه به تیم های پایه و همچنین فعال نمودن آکادمی فوتبال به منظور تامین بازیکنان مورد نیاز تیم بزرگسالان اشاره کرد.

وی اظهارکرد: با تغییراتی که در این حوزه صورت گرفته نیل به اهداف عالی معاونت ورزش شهرداری و همچنین حضور مجدد تیم فوتبال بزرگسالان این باشگاه در عرصه لیگ برتر راحت تر خواهد بود.

سرپرست  باشگاه شهرداری تبریز در خصوص تیم فوتبال بزرگسالان شهرداری تبریز که زیر نظر فراز کمالوند تمرینات خود را از سرگرفته، افزود: تلاش می کنیم شیرازه تیم را حفظ کنیم و با جذب بازیکنان جدید و موثر، دوباره در رقابت های لیگ برتر که حق مسلم تیم شهرداری است حضور یابیم.

نسیانی  بیان کرد: البته قرارداد تعدادی از بازیکنان با تیم تمام شده و این بازیکنان از تیم جدا شده اند و تعدادی از بازیکنان که هنوز قرارداد دارند مبلغ قراردادشان در مقایسه با لیگ یک بسیار بالاست و باشگاه در حال مذاکره با این بازیکنان است.

وی گفت: مذاکرات باشگاه برای جذب بازیکن نیز ادامه دارد و تاکنون با چهار بازیکن به توافق رسیده ایم تا در فصل جدید با پیراهن شهرداری به میدان بروند.

سرپرست باشگاه شهرداری افزود: هم اکنون تمرینات تیم زیر نظر کادر فنی در حال انجام است و بر اساس برنامه ارایه شده توسط سرمربی تیم، دو اردوی داخلی و خارجی در تهران و احتمالا ترکیه برای تیم پیش بینی شده تا با آمادگی بیشتری وارد رقابت های لیگ یک شویم.

نسیانی اظهار کرد: باشگاه فوتبال شهرداری تبریز توجه خاصی به تمام رده های سنی دارد و هم اکنون تیم های فوتبال امید و نونهالان این باشگاه در لیگ برتر و جوانان و نوجوانان نیز در لیگ یک کشوری حضور دارند و آینده روشنی در انتظار این باشگاه است.

وی بیان کرد: علاوه بر فوتبال در فوتسال و فوتبال ساحلی نیز در لیگ برتر حضور داریم و با توجه به بودجه ای که امسال برای فوتبال ساحلی در نظر گرفته ایم انتظار می رود این تیم حضوری موفق تر از سال گذشته در رقابت ها داشته باشد.

نسیانی گفت: در فوتسال نیز که اولین بار حضور در لیگ برتر را تجربه می کنیم سرمایه گذاری خوبی خواهیم کرد و با انتخاب کادر فنی کاربلد که بتواند زمینه موفقیت تیم را فراهم کند به رشد بیش از پیش این رشته در استان کمک خواهیم کرد.

تیم فوتبال شهرداری تبریز با هدایت فراز کمالوند، اول مرداد ماه جاری برای برپایی اردوی آمادگی در خارج از کشور به احتمال زیاد عازم ترکیه می شود.

این تیم به همراه تیم های ماشین سازی، گسترش فولاد تبریز و گسترش فولاد سهند به عنوان نمایندگان فوتبال آذربایجان شرقی در رقابت های لیگ یک باشگاه های ایران حضور خواهند یافت.

کد خبر 1636850

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha