۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۸

تازه‌های صحنه/

آغاز اجرای "شیوه صحیح استفاده از دستگاه"/ بازدید قادر آشنا از ایرانشهر

آغاز اجرای "شیوه صحیح استفاده از دستگاه"/ بازدید قادر آشنا از ایرانشهر

آغاز اجرای نمایش محیطی"شیوه صحیح استفاده از دستگاه"، خداحافظی "مکبث" و "عجایب المخلوقات" از ایرانشهر، دیدار قادر آشنا از تماشاخانه ایرانشهر، آغاز اجرای نمایش"گلکسیون" و "داستان گرگ خیالباف" در فرهنگسرای نیاوران و استقبال از نمایش"مترسگ" مهمترین اخبار تئاتر امروز هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش محیطی "شیوه صحیح استفاده از دستگاه" به طراحی و کارگردانی نیما دهقانی از یکشنبه 18 تیر ماه با استقبال تماشاگران اجرای خود را در سالن انتظار تالار اصلی تئاتر شهر آغاز کرد. این اثر نمایشی یکی از متفاوت ترین آثار نمایشی چند ساله اخیر تئاتر شهر است که در قالب اجراهای محیطی روزانه پذیرای 40 تا 60 تماشاگر به صورت انفرادی است.
 
در این نمایش که ساعت 15:30 هر روز غیر از شنبه‌ها به مدت 5 ( پنج) دقیقه میزبان علاقمندان تئاتر است علیرضا‌کیمنش، احسان بدخشان، مهدی سلمانی، مهدی شاهدی، امیر عبادی اصل، ماهان هیربد، مهدی قره‌چه داغی، علی‌اصغر کوزه‌گر، مریم گرجی، دلارام پهلوان هاشمی به‌عنوان بازیگر و گروه اجرایی حضور دارند.
 
بازدید مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجموعه ایرانشهر
 
قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه دکتر مجید سرسنگی رئیس مجموعه تماشاخانه ایرانشهر عصر روز یکشنبه 18 تیرماه از تماشاخانه ایرانشهر بازدید کردند.
 
 قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار که به منظور همکاری‌های بیشتر مرکز هنرهای نمایشی، خانه هنرمندان ایران و تماشاخانه ایرانشهر صورت گرفت، درباره مسائل فرهنگی، هنری و تئاتری ایران با دکتر مجید سرسنگی مشاور هنری شهردار تهران و مدیرعامل خانه هنرمندان ایران به گفتگو پرداخت.
 
در پایان این دیدار، قادر آشنا به همراه مجید سرسنگی رئیس مجموعه تماشاخانه ایرانشهر، از سالن های نمایشی، گالری‌های خانه هنرمندان ایران و مجموعه تماشاخانه ایرانشهر دیدن کردند. 
 
خداحافظی "مکبث"و"عجایب المخلوقات" از ایرانشهر
 
دو نمایش"مکبث" و "عجایب المخلوقات" به کارگردانی رضا ثروتی پس از 35 اجرا یکشنبه 18 تیرماه در میان استقبال مخاطبان، به کار خود در مجموعه ایرانشهر پایان دادند. این دو نمایش که از اواسط خردادماه اجراهای خود را در سالن استاد سمندریان آغاز کرده بودند، یکشنبه شب 18 تیر ماه با اهداء گل از سوی دکتر مجید سرسنگی مدیر عامل خانه هنرمندان ایران و رئیس مجموعه تماشاخانه ایرانشهر، به کار خود در این مجموعه پایان دادند.
 
در نمایش"مکبث" بازیگرانی چون بابک حمیدیان، مرتضی اسماعیل کاشی، بهروز کاظمی، مهدی محمدی، اصغر پیران و در نمایش "عجایب المخلوقات" مرتضی اسماعیل کاشی، علی باقری، الهه بخشی، مجید بهرامی، پانته‌آ پناهی‌ها، اصغر پیران، یاسر خاسب، سینا رازانی، بیژن سراجی، شیما میر محمدی، فرزین نوبرانی به ایفای نقش می‌پرداختند.
 
این دو نمایش در اجراهای پایانی خود میزبان هنرمندانی چون: میترا حجار، آناهیتا همتی، محمدرضا اصلانی، ستاره اسکندری، حمید پورآذری، محمد یعقوبی، محمد مهدی خاتمی، امیر اسمی، منوچهر شجاع، مهراوه شریفی‌نیا، امیر جعفری، ریما رامین‌فر و... بودند.
 
هزار نفر به دیدن "مترسگ" نشستند
 
نمایش "مترسگ" در شش روز اول اجرای خود با استقبال تماشاگران مواجه شد و میزبان بیش از یک هزار تماشاگر بود.این نمایش کاری از محمد حسن معجونی برای گروه سنی ۱۵ سال به بالا است. در نمایش "مترسگ"، معجونی علاوه‌بر کارگردانی با همکاری ویشکا آسایش طراحی صحنه را انجام داده و طراحی لباس  نیز برعهده ویشکا آسایش بوده است.
 
در این نمایش بازیگرانی چون امیر رجبی، مازیار سیدی، هوتن شکیبا، میلاد شجره، شکیب شجره، امیر حسین طاهری، حسام محمودی فرید، به ایفای نقش می‌پردازند. نمایش "مترسگ" برگرفته از مجموعه داستان‌های "هنک، سگ گاوچران" نوشته  جان آر اریکسون با ترجمه فربد فرزاد است و  جابر رمضانی، پوریا کاکاوند، پیام سعیدی این داستان را به نمایش نامه تبدیل کرده‌اند همچنین مدیر پروژه "مترسگ" ساسان پیروز است.
 
ساخت و اجرای موسیقی این نمایش بر عهده مارتین شمعون‌پور، سارا بیگدلی شاملو، پویا پورامین، پدرام حاج باشی است و طراحی و ساخت عروسک را تارا شوقی بر عهده داشته است. در نمایش"مترسگ" رها شیرازی به‌عنوان دستیار کارگردان منشی صحنه و برنامه‌ریز حضور دارد و ستراک گوجامانیان نیز یکی دیگر از دستیاران کارگردان است. همچنین صالح تسبیحی طراح پوستر و بروشور این نمایش است.
 
مریم سپهری روابط عمومی نمایش "مترسگ" را برعهده دارد و مانی لطفی‌زاده عکاس آن است. علاقمندان برای دریافت بلیت و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۳۷۹۰۹۴۰۱۴ تماس بگیرند. این نمایش هر شب به جز شنبه‌ها راس ساعت ۱۹:۳۰  روی صحنه می‌رود. 

"کلکسیون" در نیاوران روی صحنه می رود
 
نمایش"کلکسیون" به نویسندگی ساناز اسدی و کارگردانی سرور عرب پور  از دوشنبه 19 تیر ساعت 19:30 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می رود."کلکسیون" برشی از زندگی دختری به نام آلاله را نمایش می دهد که به دلیل زندگی گذشته خود عادت به کارهای ناشایست دارد و همین زندگی حال او را تحت الشعاع قرار می دهد ...
 
در این نمایش مهرداد مصطفوی ،سرور عرب پور، سارا علیا و محمد نوحیان به  نقش آفرینی می‌پردازند و نعیما کرمی مشاور کارگردان، پریسا اخلاقی مدیرصحنه مقدی شامیریان طراح لباس واحسان ضرغامی آهنگسازی این اثر را برعهده دارند.  
 
نمایش"داستان گرگ خیالباف" در فرهنگسرای نیاوران
 
نمایش"داستان گرگ خیالباف" به نویسندگی و کارگردانی مهدی مهدی آبادی توسط کارگاه تئاتر بومرنگ از 18تا 30 تیرماه  ساعت 18 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.
 
این نمایش روایتگر داستان  گرگ قصه‌ها ست که تصمیم می‌گیرد به سرزمین انسان‌ها بیاید، اما پس از اینکه پا به سرزمین انسانها می‌گذارد و در میان آنها زندگی می‌کند و با انسانها دوستی می‌کند، پی می‌برد که در انسانها هم خوی گرگی وجود دارد حتی بیشتر از گرگ‌ها و باز تصمیم می گیرد به سرزمین قصه برگردد و با خود می‌ اندیشد هیچ گرگی وقتی به دنیا می‌آید  قرار نیست آدم بشود ولی آدم ها بعد از یک مدت ممکن است گرگ بشوند.
 
در این نمایش ناصر احمدی، بهاره میرزاپور، محمد فیاضی، شادی کار آئین و سپیده کرمی به نقش آفرینی می پردازند، ندا فیروزه دستیار کارگردان ،علی شریف زاده مدیر صحنه، آرش شریف‌زاده طراح صحنه، ساحل قاسمی منشی و رضا شعبانی آهنگسازی این اثر را بر عهده دارند.
 
این نمایش هر روز به جز شنبه ها تا آخر تیرماه ساعت 18 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران، ویژه کودکان اجرا می‌شود.
کد خبر 1645501

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha