به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان لرستان با اشاره به اینکه لرستان جزء 5 استان امن کشور است، اظهار داشت: این استان از حیث امنیت جایگاه بسیار خوبی دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر لرستان در زمینه احساس امنیت جایگاه مطلوبی ندارد، تصریح کرد: این امر به دلایل مختلف از جمله عدم اشتغال، درآمد، موضوعات فرهنگی و ... است.
جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه مردم لرستان دارای فرهنگ غنی و مطلوبی هستند، ادامه داد: ما امیدواریم با توجه به این فرهنگ غنی و همچنین اقدامات لازم به زودی شاهد ایجاد احساس امنیت در این لرستان باشیم.
سردار رادان همچنین با تاکید بر در دستور کار قرار گرفتن مبارزه جدی با ورود قاچاق کالا به کشور توسط نیروی انتظامی تصریح کرد: خوشبختانه مجلس شورای اسلامی نیز بودجه مطلوبی را برای انسداد مرزها و حفاظت از آنها اختصاص داده است.
وی ایجاد فرماندهی مستقل ناجا در مرزهای کشور را از جمله اقدامات مطلوب برای انسداد مرزها و حفاظت از آنها برشمرد.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اقدامات در حال انجام در مرزهای سیستان و بلوچستان عنوان کرد: نگاه مستقلی به مرزها شده است و امروز می توانیم بگوییم که در بخش های شمال غرب و جنوب شرق نسبتا کنترل خوب است؛ اما کافی نیست که با اختصاص بهتر بودجه می توانیم در امسال و سال های آینده این کارها را انجام دهیم.
سردار رادان تصریح کرد: در صورت اختصاص اعتبارات لازم در این زمینه طی سالجاری مطلوبتر عمل خواهد شد.
وی یادآور شد: در سیستان و بلوچستان می توانیم بگوییم که در بخش شمالی آن تقریبا بحث انسداد را انجام داده ایم و در بخش جنوبی آن از ورود خودروها جلوگیری شد و به دنبال آن هستیم که در بخش دیگری ورود خودرویی و موتوری را هم متوقف کنیم و شمال غرب هم با استفرار بخش های زیادی در کنترل ما قرار گرفته است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: بودجه دفاعی امسال را هم در اختصاص مرزهای آبی کشور گذاشتیم تا بتوانیم غلبه بهتری بر قاچاق کالا در آبها داشته باشیم.
سردار رادان با تاکید بر اینکه صرف هزینه در مرزها به نوعی به دست آوردن سرمایه است، عنوان کرد: قاچاق مواد مخدر و کالا از طریق مرزها شریانهای اقتصادی و اجتماعی کشور را هدف قرار داده است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: اگر امروز بخواهیم از تولید ایرانی، کار و اقتصاد ایرانی حمایت کنیم طبیعتا یک بخش کار این است که با قاچاق کالا که از مرزهای بیرونی می آید مقابله کنیم.
نظر شما