بيژن ذوالفقارنسب درگفت و گو با خبرنگار" مهر" ضمن بيان اين مطلب به آغاز دور دوم تمرينات اين تيم اشاره كرد و افزود : از صبح فردا تمريناتمان را با حضور 30 بازيكن آغاز خواهيم كرد و پس از يك جلسه تمرين عصر فردا راهي جزيره كيش خواهيم شد.
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران در ادادمه تصريح كرد: اردوي ما در جزيره كيش تا روز 28 اسفندماه ادامه خواهد داشت و پس از آن سه روز به بازيكنان استراحت خواهيم داد.
ذوالفقارنسب افزود : ادامه تمرينات ما تا روز اعزام به عربستان در تهران پيگيري خواهد شد و قصد داريم در اين مدت چند ديدار تداركاتي برگزار كنيم كه حريفانمان هنوز مشخص نشده است اما قطعا با چهار تيم ليگ برتري بازي خواهيم كرد و يك ديدار نيز با يكي از تيم هاي خارجي برگزار خواهيم كرد.
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران در جواب اين سوال كه چرا مجددا كريم باقري را به اين تيم دعوت كرديد گفت : اين بازيكن در دورقبل نيز انصراف رسمي خود را به فدراسيون فوتبال اعلام نكرده بود و تنها در روزنامه ها مصاحبه كرده بود. به هيمن خاطر مجددا اين فرصت را به او داديم شايد در تصميمش تجديد نظر كرده باشد.
ذوالفقارنسب ادامه داد : قطعا در صورتيكه باقري و يا هر بازيكن ديگري در تمرين فردا حضور پيدا نكند او را از جمع ملي پوشان خط خواهيم زد.
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي كشوردر پايان گفت: خوشبختانه پيش بيني ما از شرايط آب و هوايي تهران درست از آب درآمد و ما فردا حتما يك جلسه تمريني را درتهران برگزار خواهيم كرد و پس از آن راهي كيش خواهيم شد.
بيژن ذوالفقارنسب در گفت و گو با " مهر" :
با چهار تيم ليگ برتري و يك تيم خارجي بازي مي كنيم / باقري فردا نيايد خط مي خورد
سرمربي تيم منتخب باشگاههاي ايران گفت : در صورتيكه كريم باقري و يا هر بازيكن ديگري فردا در تمرينات تيم شركت نكند از جمع بازيكنان خط خواهد خورد.
نظر شما